Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CPL Concordia s-a răzgândit. Revine pe piața Clujului

Furnizorul de gaze CPL Concordia a revenit asupra deciziei de se retrage de pe piața Clujului, anunță primarul Apahidei, Grigore Fati.

Furnizorul de gaze CPL Concordia a revenit asupra deciziei de se retrage de pe piața Clujului, anunță primarul Apahidei, Grigore Fati.

El s-a adresat consumatorilor din localitate. „În aceste zile, CPL Concordia și-a manifestat intenția de a rămâne pe piața de furnizare a gazelor naturale. Tratați cu celeritate problema tuturor resurselor de energie. Alegeți în cunoștință de cauză cele mai bune oferte și servicii pentru dvs.

Nu dați crezare tonurilor alarmiste ale reprezentanților de vânzări ale unor companii de pe piața gazelor, care se plimbă prin sate în căutarea de noi clienți! Piața energiei este sub o lege a compensării facturilor până în 31 martie 2023. Deci, în contextul deciziei CPL Concordia, nu există nicio urgență legată de alegerea unui alt furnizor”, spune edilul.

Acționează în cinci județe din Transilvania

Compania italiană a decis, în martie, să renunțe la activitatea de furnizare a gazelor naturale din mai multe localități din Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud. Prefectul Clujului, Irina Munteanu, a sugerat atunci consumatorilor să își aleagă alt furnizor. Concordia voia să renunțe la furnizarea de gaze pentru 22.511 consumatori din Cluj, nu și la distribuție.

Societatea a invocat contextul în care se regăsește piața de gaze, cu implicații semnificative asupra activității de furnizare. CPL Concordia informa consumatorii că este necesar să își aleagă, în cel mai scurt timp, un alt furnizor. Firma invoca instabilitatea prețurilor de achiziție, lipsa de previzibilitate în aprovizionare, cadrul de reglementare instabil și impredictibil.

Aceasta este titulară a 27 de contracte de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor în județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba, Sălaj, Satu Mare. Principalul său asociat este compania cu același nume din Italia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Silvică Sălaj (DSS) a informat că lemnele rezultate în urma scoaterii din fondul forestier a terenurilor pentru construirea Autostrăzii Translvania (A3) vor ajunge la proprietarii acestora.

Lemnul defrișat pentru Autostrada Transilvania va ajunge la proprietari

Articolul următor

Hornbach pregătește deschiderea celui de al doilea magazin din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share