Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

STK Properties a atras 3,5 milioane de lei de la acționari

Dezvoltatorul imobiliar STK Properties (STKP) Cluj a finalizat cu subscriere integrală un plasament privat de 1,5 milioane de acțiuni.

Dezvoltatorul imobiliar STK Properties (STKP) Cluj a finalizat cu subscriere integrală un plasament privat de 1,5 milioane de acțiuni.

Prețul de subscriere a acțiunilor a fost de 2,25 lei, valoarea nominală fiind de 1 leu. Plasamentul privat este parte a procesului de listare a STK Properties în cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacționare administrat de Bursa de Valori București (BVB). Acționarul majoritar este fondul de investiții STK Emergent (STKE). STKP este un vehicul investițional creat pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca.

Operațiunea majorării de capital social a fost aprobată de acționari în februarie. Plasamentul privat s-a derulat în perioada 21-31 martie 2022, iar BRK Financial Group a fost intermediarul finanţării şi listării companiei la BVB, conform ZF. Înaintea plasamentului privat, acţionarii STKP erau fondul închis de investiţii STKE (99,995%), STK Financial AFIA (0,005%).

Împreună cu Emergent Real Estate (ERE), deţinută de STKE, STK Properties deține un teren de 19.262 mp în Bună Ziua. STKP are 56,5% din proprietate (corpul A şi creşa), iar ERE, 43,5% din proiect (corpul B şi parcul). Finalizarea proiectului este preconizată în 2027.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

British School Timișoara a devenit prima școală autorizată pentru examenul de Bacalaureat Internațional din afara Bucureștiului

Articolul următor

Bani pentru profesori și cercetători: 10 milioane de lei pentru accesul la literatura științifică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share