Antreprenorii clujeni profită de tripla criză. “România poate fi inundată de bani”

Oameni de afaceri din Transilvania, întruniți la Cluj, au stabilit cum pot ieși învingători din criza pandemică, militară și energetică. Organizația Romanian Business Leaders (RBL) își asumă rolul de coordonator.

Antreprenorii și administrațiile locale au stabilit ce au de făcut pentru stimularea economiei în aceste vremuri | Foto: RBL

Oameni de afaceri din Transilvania, întruniți la Cluj, au stabilit cum pot ieși învingători din criza pandemică, militară și energetică. Organizația Romanian Business Leaders (RBL) își asumă rolul de coordonator. Iată principalele concluzii ale antreprenorilor și managerilor din Cluj și București.

Mihaela Nădășan, Banca Transilvania

 

Radu Hanga, Bursa de Valori București

 

Dragoș Neacșu, GSI

 

Ilie Bolojan, Consiliul Județean Bihor

George Agafiței, Guvernul României

 

Dan Tarcea, Primăria Cluj-Napoca

Dragoș Petrescu, City Grill

 

Mihai Boldijar, Bosch

Cristina Bâtlan, Musette

Anca Rarău, Brandocracy

 

Vlad Buzoianu, Cluj Business Campus

Tudor David, Farmec

Următoarele filiale: Mureș, Alba, Sibiu

Tema conferinței regionale RBL Cluj a fost ”Schimbarea provocării”. Cu acest prilej s-a realizat o analiză privind trecerea de la contextul pandemic la noile amenințări globale ale războiului și criza energetică. Participanții RBL au discutat impactul schimbărilor din lume și au identificat amenințările, oportunitățile și soluțiile pentru provocările noului context.

Au participat membri ai comunităților RBL Cluj și București, antreprenori cu experiență, oameni din companii, reprezentanți ai autorităților locale. Printre oamenii afaceri prezenți s-au numărat Ștefan Gadola, Voicu Oprean, Marius Bostan, Janos Mezei, Dan Isai, Simona Baciu. RBL Cluj numără 30 de membri activi. Recent a fost înființată o filială în Maramureș, altele fiind programate în Alba, Mureș sau Sibiu.

RBL este o platformă de acțiune și implicare socială cu 1.000 antreprenori și executivi de top din mediul de business privat. RBL este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, o inițiativă privată de consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme cu impact asupra climatului economic.

Exit mobile version