Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de nunți și evenimente în weekendul 8 – 10 aprilie la Era Park Oradea

După doi ani de restricții, organizatorii de evenimente din zona Bihorului, și tot ce ține de acestea, s-au reunit în cadrul MOJO Wedding Expo de la Era Park Oradea.

Nu mai puțin de 58 de expozanți își prezintă oferta la Târgul de nunți de la Oradea. Vizitatorii târgului vor găsi sub cupola Era Park rochii de mirese, costume de miri, decoruri, verighete, mărturii, firme care se ocupă cu foto – video, cofetării care oferă tortul miresei, prăjituri și candy bar, firme de decorațiuni, etc.

Ce se poartă

Din cele povestite de expozanți, nu se mai poartă rochiile albe de mirese. Sunt solicitate decorurile din flori artificiale. Se caută verighete din aur alb sau aur alb în combinație cu aur galben. La nunți sunt tot mai căutați barmanii care oferă cocktail-uri alcoolice și non alcoolice, precum și shoot-uri.

Tot mai mulți tineri apelează la wedding planneri pentru organizarea nunților. Nicoleta Toth este unul dintre organizatorii de nunți prezenți la MOJO Weddind Expo. Spune că deși a terminat studiile în domeniul IT, s-a reorientat spre această profesie, care îi place și pe care o practică cu drag.

Nicoleta Toth îți organizează nunta de la A la Z

Majoritatea celor plecați și care se întorc acasă să se căsătorească, precum și cei care doresc să iasă din tipare apelează la un wedding planner. Miresele sunt mai pretențioase decât mirii. Toate vor să fie unice, vor ceva nou, vor nunți tematice”, spune Nicoleta Toth, care spune că a învățat meserie la Cluj cu Geta Ungurean.

Toți cei care și-au planificat în următoarea perioadă o nuntă, un botez, un majorat sau un alt eveniment, pot să viziteze MOJO Wedding Expo până duminică la ora 19:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două stații de încărcare electrică vor fi construite în Șelimbăr

Articolul următor
Deputații din Comisia de tehnologie a informației și comunicații (IT&C) au efectuat o vizită în teren la fabrica Bosch din județul Cluj. Aceasta a fost organizată de președintele comisiei, Sabin Sărmaș.

"Deputații IT&C" au vizitat fabrica Bosch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share