Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tradesilvania a bătut palma cu TechVentures Bank

Platforma de investiții în bunuri digitale Tradesilvania a încheiat cu TechVentures Bank (TVB) un parteneriat de accesare în siguranță a acestora.

Platforma de investiții în bunuri digitale Tradesilvania a încheiat cu TechVentures Bank (TVB) un parteneriat de accesare în siguranță a acestora.

Parteneriatul menține fondurile clienților în sistemul bancar național și le oferă acces mai rapid la cele proprii retrase din platformă, conform Tradesilvania.

“Am creat cadrul ideal care ne permite ca rulaje de peste 200 milioane de euro în 2021 să fie menținute în sistemul financiar local. Chiar să atragem în țara noastră sume importante din Spațiul Economic European”, a motivat Ciprian Dobrescu, CEO al Tradesilvania. Aceasta  este o platformă prezentă în Cluj și București. Ea oferă acces la 51 de criptomonede și 117 parități de tranzacționare automată.

Banca Feroviară a devenit TVB

„Lucrăm cu companii din domeniul criptomonedelor, Blockchain, NFT, știm că este un drum nebătătorit. Însă apreciem că sunt domenii în care putem pune amprenta pe modul în care aceste zone vor fi implementate în viitor”, afirmă Cristian Nae, director adjunct al TVB.

Aceasta este este o bancă românească universală supusă unui proces de rebranding în 2020, cu 13 unități teritoriale. Inițial s-a numit Banca Feroviară Română. Acționari sunt Vasile Balș (60%), Tristar (15%), BRK (10%) Tech Ventures Capital (8%) și Atelierele CFR Grivița (7%).

Balș avea experiență în creare de software pentru industria de banking din România. Era primul programator român acționar majoritar la o bancă. În acționariat se regăsesc investitori de la Tech Ventures Capital și incubatorul TechVentures. Ei selectează startup-urile care se aliniază cu strategia TVB și le propun spre integrare în soluții și produse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ruta gastronomică a Țării Silvaniei și Castelul Beldy au fost incluse în obiectivele finanțabile prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Castelul Beldy și gastronomia Țării Silvaniei au intrat pe PNRR

Articolul următor

Sebeșul vrea să obțină peste 30 de milioane de lei din PNRR pentru nouă proiecte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share