Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reprezentanții CNIPMMR au vizitat Valtryp Oradea

Vizitatorii au fost impresionați de ceea ce au văzut la compania condusă și administrată de Vasile Valeriu Trip.

Joi, 7 aprilie 2022, după finalizarea evenimentului „Invest In” – „Fonduri europene pentru IMM-uri 2021–2027”, reprezentanții CNIPMMR, ai BCR și ADR Nord – Vest au vizitat sediul Companiei Valtryp Oradea. Este vorba de Florin Jianu – preşedintele CNIPMMR, Sterică Fudulea – secretar General CNIPMMR și Ioan Mintaș – primvicepreședinte CNIPMMR, Oana Bâra – Head of Financing Programs BCR, Ioana Roman, de la ADR Nord – Vest și Mircea Miheştean – director executiv Agenția IMM Cluj-Napoca.

 

Valtryp o firmă WOW

Oaspeții, încântați de ceea ce au văzut la Valtryp

Eu știu Valtryp de mai mulți ani de zile. Dacă vă uitați pe trofeele obținute, veți observa că multe sunt semnate de mine. Este o companie recunoscută, cu capital integral românesc, o companie care investește în propria dezvoltare și o companie pe care noi ne bucurăm s-o premiem an de an la Topul Național al Firmelor. Până acum am văzut-o doar online în foarte multe reportaje. Bineînțeles că impresia fizică este cu totul alta. Este wow! Pentru o firmă românească înseamnă o împlinire, iar pentru societate este o valoare adăugată, pentru că locurile de muncă create, valoarea adăugată, și taxele, și valoarea în comunitate sunt extrem de importante”, a declarat Florin Jianu, președintele CNIPMMR.

Valtryp este una dintre companiile premiate de fiecare dată în Topul Național al IMM-urilor. Sunt impresionat pozitiv de ceea ce am văzut. Valtryp conduce în ceea ce înseamnă exemplele de bună practică în privința folosirii banilor europeni”, a precizat Sterică Fudulea.

Model pentru alții

Mihaela Blaga îi calcă pe urme tatătălui său, Vasile Trip

Ne bucurăm că suntem un model pentru alții. Este un proiect de succes, un proiect pentru care s-a lucrat mult. Am fost nevoiți să apelăm atât la forță de muncă non-UE, cât și la persoane din afara Oradiei, care vin de pe sate, cărora le asigurăm transportul și toate condițiile necesare, astfel încât să-și poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții”, a subliniat Mihaela Blaga, directorul companiei.

Aceasta a adăugat că unul dintre punctele forte ale Valtryp este faptul că este o companie românească, cu capital 100% românesc.

Vasile Trip, a fost încântat că le-a putut arăta oaspeților realizările companiei.

Proiectele de viitor sunt legate de creșterea producției și a veniturilor celor care lucrează în cadrul companiei. Consider că este foarte important să le creștem salariile în această perioadă”, a declarat Vasile Trip.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea Arena a fost predată de către Ministerul Dezvoltării Primăriei Oradea

Articolul următor
Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor s-a deplasat la Cluj.

Strategia națională de inteligență artificială, stabilită de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share