Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SeedBlink lansează o piață secundară, prin care investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin

SeedBlink-echipa-2021

Platforma europeană de investiții pentru startup-uri tehnologice SeedBlink lansează un abonament anual pentru aderare la Clubul SeedBlink. Compania lucrează și la crearea unei piețe secundare unde investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin.

Membrii SeedBlink Club au posibilitatea să investească în oportunități alături de fonduri de venture capital începând de la 1.000 de euro, comparativ cu 2.500 de euro cât este valoarea actuală a celui mai mic tichet. Pe lângă acest lucru, subscripția la Club include și beneficii legate de acces la experți din industrie, evenimente private exclusive; posibilitatea de a evalua în avans startup-uri propuse și de a investi în runde private prin sindicalizare.

De asemenea, SeedBlink pregătește lansarea în al doilea semestru a unei piețe secundare, prin care investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin, crescând astfel șansele de a lichida investițiile din portofoliu. Noul produs de piață secundară va fi lansat în iulie. Prima versiune a secondary market apare in iunie, cand aceste servicii vor fi integrate in produs. Câteva iterații au fost deja testate și folosite de investitori în companii cu runde noi de investitii.

Această piață secundară va conține instrumentele si infrastructura care le vor permite investitorilor să își schimbe în siguranță activele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Deputații din Comisia de tehnologie a informației și comunicații (IT&C) au efectuat o vizită în teren la fabrica Bosch din județul Cluj. Aceasta a fost organizată de președintele comisiei, Sabin Sărmaș.

"Deputații IT&C" au vizitat fabrica Bosch

Articolul următor
ELI Park 3

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, cu un grad de închiriere de 90%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share