Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj deschide sezonul evenimentelor la București

Asociația Produs de Cluj (APC) va debuta în acest an cu Târgul de Florii. Evenimentul va reuni 28 de întreprinzători care oferă produse tradiționale locale.

Asociația Produs de Cluj (APC) va debuta în acest an cu Târgul de Florii. Evenimentul va reuni 28 de întreprinzători care oferă produse tradiționale locale.

Acesta va fi derulat printr-un parteneriat al Consiliului Județean Cluj cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Durabile (MADR). De altfel, târgul va avea loc chiar în curtea MADR, între 14 și 17 aprilie. Vor fi prezenți mici întreprinzători locali, producători de preparate alimentare tradiționale și artizani. Ei vor prezenta vizitatorilor sortimente de bucate gătite după rețete proprii, obiecte meșteșugărite manual.

„An de an, misiunea noastră pune aripi unor noi afaceri. Întreprinzătorii care ne devin parteneri sunt familii tinere, dornice să dezvolte afaceri. Valorifică tradiții locale și le asigură sustenabilitatea financiară” – Alin Tișe, președinte CJ Cluj

La standurile APC vor putea fi găsite conserve din fructe și legume, de la gemuri la zacuscă, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, turtă dulce, ciocolată, pâine și prăjituri de casă, vinuri, brânzeturi și produse din carne de porc.

Nu vor lipsi costumele populare din zona Ardealului, cojoacele și curele din piele, produse cosmetice bio și cele din lavandă, articole sculptate în lemn, ouăle încondeiate. Evenimentul va reuni, pe lângă parteneri clujeni ai APC, mici întreprinzători din alte județe, invitați speciali, care prezintă produse manufacturiere diferite de cele locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SPEEDWELL, autorizație pentru prima clădire a proiectului mixed-use PALTIM din Timișoara

Articolul următor
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a finalizat o campanie de control în sectorul brutării și patiserii, derulată în perioada 5-8 aprilie.

Inspecția Muncii a descins în brutării și patiserii la Cluj. Amenzi de 21.000 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share