Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zitec va lucra cu personal de la distanță, din Transilvania și Banat

Furnizorul de soluții de transformare digitală Zitec recurge la angajări și la orașe unde nu are birouri fizice, precum Cluj sau Timișoara.

Furnizorul de soluții de transformare digitală Zitec recurge la angajări și din orașe unde nu are birouri fizice, precum Cluj sau Timișoara.

Compania din București a lansat un program de internship pentru studenții și absolvenții care vor să își înceapă o carieră în tehnologia informației, cu 20 de poziții. Printre acestea se numără Magento Developer, PHP Developer, Frontend Developer, iOS Developer, Android Developer.

Programul se desfășoară în trei luni, în regim part-time, fiind remunerat. Participanții vor lucra în cadrul unor proiecte reale pentru clienți din industrii variate, în birourile Zitec din București sau Brașov. Variantele vor fi fizic, de la distanță sau hibrid.

80% dintre practicanți vor fi angajați

Conducerea Zitec și-a propus o rată de angajare de peste 80% dintre participanții la stagiul de internship. „După finalizarea cu succes a stagiului, aceștia vor avea șansa să se alăture echipei noastre”, a declarat Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer. În 2021, Zitec și-a mărit echipa cu 115 de oameni, având o rată de recrutare dublă față de anul precedent.

Pentru 2022, compania își propune să atragă 120 de specialiști din toată țara. Zitec are atât angajați în cele două birouri, cât și în Cluj, Timișoara sau Iași. Asociații principali ai Zitec Com erau Ramona și Alexandru Lăpușan (câte 32%), Dante International (25%) – deținătoarea brandului Emag.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Oradea, la Târgul de recrutare a studenților VEF, de la Istanbul

Articolul următor

Gala The Voices of Business Awards a ajuns la Bistrița: 50 de companii de top premiate de revista Transilvania Business

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share