Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SmartBill, 15 ani de la lansare. Platforma continuă să ofere oricărei afaceri posibilitatea de automatizare a activităților administrative

radu hasan smartbill

SmartBill, cel mai utilizat program de gestiune și facturare de pe piața din România, lansat de compania sibiană Intelligent IT SRL, aniversează 15 ani de activitate. Platforma a ajuns la o rețea de peste 65.000 de utilizatori.

În prezent, prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 4.000.000 de facturi, care anual au, cumulat, o valoare de peste 14 miliarde de euro.

„Aniversăm 15 ani de activitate și suntem la fel de curioși, perseverenți și entuziaști ca în 2007 când am început. În continuare, scopul nostru este să fim cel mai puternic ecosistem din mediul de business românesc. Ne-am propus să eliminăm munca manuală și să oferim oricărei afaceri posibilitatea de automatizare a activităților administrative, astfel că facem constant pași spre acest obiectiv”, a transmis Radu Hasan (foto), CEO și Cofondator SmartBill.

În 2021, SmartBill a avut vânzări în valoare de 5 milioane de euro, în creștere față de 2020, când a înregistrat un volum de până la 3,45 milioane de euro.

Programul SmartBill a fost lansat în anul 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă. În cei 15 ani de activitate, SmartBill a primit mai multe runde de finanțare de la business angels și fonduri de investiție din România, de peste 1 milion de euro, iar din 2020 devine parte din grupul norvegian Visma și intră astfel într-o nouă etapă de dezvoltare.

În anul 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 17,2 milioane lei, în creștere cu peste 2 milioane față de anul precedent. Profitul net a depășit în același an 2 milioane lei.

Recent, în cadrul Galei The Voices of Business, organizată de echipa revistei Transilvania Business, compania Intelligent SRL a fost selectată pentru a primi unul dintre cele cinci premii speciale. Acestea au fost acordate unor companii care s-au remarcat în domeniul lor de activitate sau sunt la început de drum, pentru a celebra performanța și a aprecia eforturile oamenilor de afaceri de a fi mai buni de la an la an.

Gala The Voices of Business Awards by Transilvania Business, la Sibiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Recon Sport a finalizat proiectul de amenajare a unui teren de fotbal la etajul șapte al unui bloc din cartierul clujean Bună Ziua.

Teren de fotbal amenajat pe acoperișul unei clădiri la Cluj

Articolul următor
Condițiile climatice din primăvară sunt din ce în ce mai provocatoare în privința combaterii buruienilor din cultura porumbului.

Cele mai eficiente soluții de combatere a buruienilor în postemergență la cultura porumbului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share