Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții Universității de Vest Timișoara au învățat despre profesiile viitorului

Universitatea de Vest din Timișoara își propune ca studenții săi să fie pregătiți pentru toate exigențele pieței muncii pentru care se vor forma ca adevărați profesioniști. Împreună cu CTP România, dezvoltator logistic, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) a organizat evenimentul “Learning from The BEST: Success Stories”.

În cadrul întâlnirii, Ana Dumitrache, Country Head CTP România, a susținut, în calitate de keynote speaker, o discuție despre provocările profesiilor viitorului, iar apoi a dialogat cu universitarii și studenții prezenți despre cum se construiesc astăzi modele de succes și carierele consolidate, într-o economie deschisă și globalizată.

„Studenții UVT sunt obișnuiți cu provocările bune, perseverează și sunt motivați prin modelele de succes pe care le regăsesc în comunitatea noastră academică, dar și în economia reală, prin exemplele venite din practica de business a partenerilor noștri. Suntem convinși că și acest dialog, pe care îl organizăm alături de CTP România, va inspira și va deschide mințile”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
14 tone de deșeuri au fost colectate în primele 10 zile ale campaniei “Curățăm România”, derulată de Administrația Națională Apele Române

Apele Române au “recoltat” 14 tone de deșeuri

Articolul următor

Fostul șef al Biroului turistic al României la Viena va conduce Asociația pentru Promovarea Timișoarei.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share