Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum se lucrează la Baza Sportivă Turda. Va găzdui mari competiții internaționale

Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) a avansat cu lucrările la sala de sport competițională de nivel internațional de la Baza Sportiva Turda (BST).

Antrepriza Construcții Instalații (ACI) a avansat cu lucrările la sala competițională de nivel internațional de la Baza Sportivă Turda (BST).

“Executăm la BST lucrări de fațade, finisaje interioare, montaj scaune, confecții metalice și tâmplării interioare. După finalizarea lucrărilor, sala va putea găzdui competiții la nivel internațional de handbal, volei și baschet.

Sala de sport va beneficia de sală de forță, bazin de înot, saună. Vor fi vestiare pentru sportive, antrenori și arbitri, birouri administrative, săli de conferință, spații de lucru presa, loje VIP”, au detaliat constructorii BST.

BST BST

Lucrări începute în 2020

Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) Cluj a declanșat, în 2020, lucrările de săpătură a fundației pentru Sala Polivalentă. Prima etapă a execuției a fost declanșată prin organizarea de șantier. Pe terenul de 6.845 mp este construită o sală cu un etaj, o suprafață utilă de 10.071 mp, o capacitate de 3.320 de locuri.

Compania Națională de Investiții, beneficiarul proiectului, a anunțat că lucrările pentru construirea sălii de 18 milioane de euro au fost câștigate de ACI. Sala de sport cu un etaj va avea o înălțime de 19 m, o suprafață construită de 8.693 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Zona Metropolitană Cluj (ZMC) trebuie să practice abonamente atractive pentru a încuraja transportul public în comun, conform platformei Mobilitate Cluj-Napoca.

Transportul metropolitan la Cluj are oferte de preț neatractive

Articolul următor

Retailul alimentar din România a atins nivelul estimat: aproape 130 de miliarde de lei în 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share