„Business Forum Nord–Vest” la Satu Mare

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor, în colaborare cu Federația Patronilor Bihor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român, vor organiza Business Forum Nord–Vest” la Satu Mare.

Aflat la prima ediție,Business Forum Nord–Vest” va fi organizat, în zilele de 12-13 mai 2022.

Prin evenimentul propus, organizatorii doresc să contribuie la dezvoltarea și promovarea economiei din această regiune a țării și să promoveze companiile și organizațiile a căror activitate este legată de antreprenoriat.

Astfel, în secțiunea B2B a Forumului, participanții își vor putea promova companiiile și vor avea ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri, situați într-o arie geografică ușor accesibilă (max. 150-200 km).

În secțiunea de prezentări a Forumului, vor putea fi aflate informații noi de care depinde viitorul firmelor legat de tehnologii, strategii, resurse umane, marketing.

Prezența la cina comună a participanților, le va oferi acestora ocazia să relaționeze și să constate că în regiunea de N-V a țării există un antreprenoriat dinamic și competitiv. Participanții la Forum vor primi o serie de informații utile și vor cunoaște mai bine potențialul economic al județelor din regiunea de N-V a țării.

Exit mobile version