Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Feleacu își face dispensar de 1 milion de euro

Compania Națională de Investiții (CNI) a primit amplasamentul prin care în comuna Feleacu va fi amenajat un dispensar de 5,7 milioane de lei.

Compania Națională de Investiții (CNI) a primit amplasamentul prin care în comuna Feleacu va fi amenajat un dispensar de 5,7 milioane de lei.

“Am parcurs pași importanți în cadrul proiectului de modernizare pentru acest dispensar. Prin adresa comunicată de către CNI am intrat în etapă II în cadrul proiectului de modernizare a dispensarului.

S-a încheiat prima etapă care a fost desfășurată de către Primăria Feleacu, iar prin hotărârea consiliului local s-a predat pe baza de protocol, către CNI, amplasamentul dispensarului din Feleacu, începând astfel etapă II”, a rezumat primarul Gabriel Costea.

Amplasamentul pentru acest dispensar este predat pe toată perioada realizării investiției. După predare, licitația pentru proiectare și execuția obiectivului de investiții vor fi gestionate de către CNI.

Proiectul privește reabilitarea, extinderea, mansardarea și dotarea unității, prin programul de interes public sau social al CNI. Valoarea lucrării este de 5,75 milioane de lei. Finanțarea, aprobată din septembrie 2021, se va realiza în corelare cu alocațiile bugetate din cadrul acestui program.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Afacerile grupului TeraPlast în trimestrul I al anului marchează accelerarea marjelor operaționale într-un context economic radical schimbat.

Cum a evoluat businessul TeraPlast la început de an. “Dovedim reziliența operațiunilor grupului”

Articolul următor

Smile Design Studio va construi o clinică medicală la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share