Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea timișoreană Spumotim se va închide și terenul acesteia va fi folosit la o dezvoltare imobiliară

Societatea timișoreană Spumotim își va înceta activitatea în perioada următoare, iar terenul fabricii producătoare de spume poliuretanice va fi utilizat pentru ridicarea unui nou proiect imobiliar, spun unele surse din piața de specialitate. Situată pe platforma industrială din Calea Buziașului, investiția ar urma să fie cea de a doua realizată de Prime Kapital, compania care va prelua terenul, pe care o realizează în orașul de pe Bega, după ce a cumpărat și platforma ELBA, de lângă Gara de Nord.

Fabrica Spumotim ar urma să fie închisă în această vară, iar terenul deținut să fie preluat de cei de la Prime Kapital, spun cei de la Profit.ro. Valoarea tranzacției ar fi de aproximativ 19 milioane de euro, potrivit aceleiași surse. Suprafața vizată de contract ar fi de șapte hectare. Acolo ar urma să fie realizat un proiect rezidențial sau în domeniul comercial.

Societatea Spumotim a fost înființată în 1971 și a fost privatizată prin metoda MEBO, fiind în prezent deținută de mai multe persoane fizice și de SIF Banat Crișana. O parte din activitatea fabricii fusese cedată către cei de la Johnson Controls, are a produs aici spume poliuretanice pentru domeniul auto. Activitatea acesteia fusese închisă cu mulți ani în urmă, o parte dintre spațiile de la Spumotim fiind închiriate pentru diferite afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Strategia distribuitorului de echipamente sportive Sport Guru, cu unități în Brașov și Cluj, vizează poziționări de unități în mall-uri din marile orașe.

Sport Guru și-a extins rețeaua în mari complexe comerciale

Articolul următor

Katowice will host ABSL Summit 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share