Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delgaz Grid investește șapte milioane de lei în modernizarea rețelelor de gaze din Timiș

Compania Delgaz Grid a anunțat că în 2022 investește peste 7 milioane de lei în județul Timiș, pentru modernizarea rețelei de gaz Cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în Timișoara. Anul trecut, în județul Timiș au fost înlocuiți aproape 30 de kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 92 de kilometri;

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în județul Timiș, trei proiecte de investiții în valoare de peste 7 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 17 kilometri. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Timișoara.

Anul trecut, în județul Timiș s-au derulat șase proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de aproximativ 30 de kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 92 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitatea Timișoara.

Delgaz Grid a investit în anul 2021, în distribuția de gaze naturale, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
FAN Courier estimează că va încheia anul cu afaceri de 225 milioane euro, în creștere cu 10% față de 2021, pe fondul unui an plin de provocări și incertitudini. 

E gata noul hub FAN Courier din Cluj. A costat 15 milioane de euro

Articolul următor

Ministrul Agriculturii face apel la cei din domeniul agroalimentar: Nu vindeți materie primă, prelucrați și aduceți plus valoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share