Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E gata noul hub FAN Courier din Cluj. A costat 15 milioane de euro

FAN Courier estimează că va încheia anul cu afaceri de 225 milioane euro, în creștere cu 10% față de 2021, pe fondul unui an plin de provocări și incertitudini. 

Liderul pieţei naționale de curierat, FAN Courier, a terminat construirea hub-ului său din Cluj-Napoca, o investiţie de 15 milioane de euro.

Acesta va deveni un nou punct de tranzit alături de hub-ul din Bucureşti şi de cel din Braşov, conform ZF. „Vom conecta mai bine regiunile ţării, Ardealul de Banat şi de Moldova. Acum aşteptăm ca aceste zone să fie conectate şi de autostrăzi să nu mai piardă timp camioanele.

Prin investiţiile în hub-urile din Cluj şi Braşov conectăm Timişoara de Iaşi sau Arad de Suceava fără să mai trecem prin Bucureşti. Hub-urile din Braşov şi Cluj sunt puncte importante de tranzit“, a declarat Adrian Mihai, CEO al FAN Courier.

O altă investiţie pe care compania o are în derulare este în dublarea depozitului la Braşov. Investiţia se va ridica la 7-8 milioane de euro şi include şi o bandă de sortare, care va fi inaugurată în noiembrie.

FAN Courier a fost fondată de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai. Principalii săi concurenți la nivel național sunt Cargus, Sameday, Fedex, DHL, dar și Poșta Română.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agenția de Dezvoltare Județeană (ADJ) Harghita a organizat o acțiune de informare pentru alimentația sănătoasă la Parlamentul European.

Agricultura Harghitei, promovată în Parlamentul European

Articolul următor

Delgaz Grid investește șapte milioane de lei în modernizarea rețelelor de gaze din Timiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share