Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul american Marsh a preluat Darwin Technologies Cluj

Furnizorul de servicii de consultanță Marsh Advisory Services (MAS) a cumpărat, într-o tranzacție de 6 milioane euro, firma IT clujeană Darwin Technologies.

Furnizorul de servicii de consultanță Marsh Advisory Services (MAS) a cumpărat, într-o tranzacție de 6 milioane euro, firma de software Darwin Technologies Cluj (DTC).

MAS este parte a gigantului american Marsh McLennan, conform Profit. Compania clujeană este fosta Thomsons Online Benefits (TOB). Tranzacția a fost precedată de majorarea capitalului social al MAS cu 29 milioane lei. Operațiunea a fost susținută integral de Marsh Broker de Asigurare (MBA), unic asociat al MAS.

“Majorarea de capital social reprezintă o etapă premergătoare tranzacției prin intermediul căreia MAS a preluat Darwin Technologies. Tranzacția este parte a politicii Marsh McLennan cu privire la organizarea companiilor care funcționează în România”, a transmis MBA.

Domeniul principal de activitate este dat de produsul Darwin – un software de management al beneficiilor și implicarea angajaților. Marsh a intrat pe piața românească în 1995. Grupul cu sediul la New York, furnizor de servicii profesionale și brokeraj de asigurări, are afaceri anuale de 12 miliarde de dolari.

La nivelul anului 2020, cifra de afaceri a DTC, controlată de Darwin Technologies Holdings – Mercer (Londra), a atins 55 de milioane de lei, iar profitul net, 3,7 milioane. Compania are 400 de salariați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Canalul Bega, navigabil de la Timișoara până la vărsarea în Dunăre. Proiectul transfrontalier, finalizat

Articolul următor
O lucrare a celui mai celebru pictor contemporan român, Adrian Ghenie, născut și școlit în Transilvania, va avea un preț de pornire de numai 1.000 de euro.

Cum se vând tablourile lui Ghenie. 8 milioane € la Londra, 17.000 € la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share