Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Knauf Insulation a preluat Gecsat Târnăveni. Tranzacția a fost asistată de Deloitte România și Reff&Asociații

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de soluții de izolare din lume și parte a grupului german Knauf, în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat SA, din Târnăveni, județul Mureș. Tranzacția a fost finalizată în urma notificării Consiliului Concurenței.

În urma preluării fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spațiul și linia de producție la standardele Knauf și pentru a putea produce vată minerală din sticlă de cea mai înaltă calitate și în condiții de protecție a mediului.

„Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte România și efortul intens depus pe parcursul întregului proces. A fost o tranzacție complexă, care a necesitat un grad înalt de expertiză din partea consultanților financiari, juridici și fiscali ai Deloitte”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România și Bulgaria.

O echipă formată din experți Deloitte România și avocați de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit Knauf Insulation servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență juridică pe tot parcursul tranzacției, de la etapa de structurare, due diligence juridic și negociere, până la semnare și finalizare, precum și servicii juridice post-tranzacție. Echipa de consultanță financiară implicată în proiect a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionuț Vasilescu, Manager, și Sorin Rugină, Senior Associate, echipa de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost formată din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nițulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Călin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, și Irina Picoș, Senior Associate, iar din echipa de consultanță fiscală au făcut parte Dan Bădin, Partener, Ioana Năstase, Senior Manager, și Silvana Balea, Senior Manager.

„Echipa noastră multi-disciplinară de experți financiari, fiscali și avocați a lucrat intens la acest proiect care va influența nu numai viața comunității în care activează fabrica preluată, ci și viitorul pieței de materiale izolante din România, dat fiind că, prin această preluare, Knauf Insulation intră pe segmentul de producţie de materiale de profil pe piaţa locală”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Elevii Liceului Tehnologic Feldru, din județul Bistrița-Năsăud, au început stagiul de practică în cadrul șantierului Parcul Feroviarilor, din Cluj-Napoca.

Viitorii constructori din Bistrița se școlesc pe șantierul Parcul Feroviarilor

Articolul următor
Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a recepționat două autospeciale PSI care au costat 7,7 milioane de lei.

Aeroportul Cluj și-a cumpărat autospeciale de pompieri de 1,5 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share