Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Cariere vine în 7 mai la Oradea

După patru ediții online, Târgul de Cariere se întoarce la Oradea în format standard și își propune să readucă magia interacțiunii față în față între angajatori și candidați. Evenimentul va avea loc în data de 7 mai, în intervalul 10:00 – 19:00, la ERA Shopping Center.

Peste 20 de companii din diverse domenii de activitate pun la dispoziție sute de locuri de muncă pentru cei care vor lua parte la eveniment. Dar Târgul de Cariere nu se rezumă doar la acest lucru. Aici poți lua pulsul mediului profesional local și nu numai, poți sta față în față cu reprezentanți ai unor companii de top, poți aplica direct la diverse joburi, poți pune întrebări și primi răspunsuri utile, poți începe procesul pentru a obține jobul mult visat sau poți primi sfaturi prețioase care te vor ghida către o carieră de succes.

Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere,” spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

Mari jucători din sectoare de activitate precum automotive, inginerie, IT, producție și tehnică, servicii, BPO, finanțe și asigurări, logistică și transport, construcții și imobiliare sau recrutare vin la ediția de primăvară de la Târgul de Cariere.

Participanți

Domeniul automotive va avea reprezentanți de seamă în cadrul evenimentului. Michelin și ContiTech Fluid Automotive au confirmat deja prezența la Târgul de Cariere și așteaptă cu nerăbdare să răspundă la întrebările candidaților și să colecteze cât mai multe CV-uri. De la eveniment nu va lipsi nici AstorMueller, deținătorul exclusiv la nivel mondial al licenței pentru Bugatti shoes și pentru încălțămintea Daniel Hechter. Cei aflați în căutarea unui job din zona de producție și tehnică vor putea discuta față în față cu reprezentanți ai acestui domeniu. Compania Plexus este doar unul dintre brandurile care vor lua parte la eveniment. În același timp, persoanele interesate de un loc de muncă în străinătate îl pot obține participând la eveniment, deoarece la Târgul de Cariere vor lua parte diverse companii de recrutare, care oferă posibilitatea candidaților de a aplica și de a obține un job în străinătate.

Intrarea la eveniment este liberă, iar candidații au posibilitatea să creeze pe loc un CV, utilizând aplicația eJobs: CV2GO.

Numărul de joburi crește în continuare, chiar și în ciuda celor doi ani pandemici care au acționat împotriva pieței muncii, dar și în ciuda războiului din Ucraina. Optimismul angajatorilor se reflectă și în Oradea, care ne surprinde cu numărul său de posturi active. În aprilie, spre exemplu, pe platforma eJobs.ro au fost publicate peste 3.800 de joburi doar pentru Oradea, de două ori mai multe joburi față de aceeași perioadă a anului anterior. Cu siguranță și luna aceasta vom vedea o deschidere la fel de mare din partea angajatorilor orădeni, ceea ce înseamnă că și candidații au toate motivele de a fi optimiști”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care se alătură și anul acesta evenimentului Târgul de Cariere.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni pe lângă detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor.

Ofertă diversificată

Oferta de joburi de la această ediție este una diversificată. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști pentru relații și suport clienți, operatori prelucrare date, ingineri software și hardware, programatori, dispeceri, șoferi profesioniști, asistenți relații publice și comunicare, economiști, ingineri constructori, electricieni, traineri, contabili, recrutori, studenți pentru diverse internshipuri.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

10 milioane de lei pentru realizarea utilităților în Eurobusiness Parc IV Oradea

Articolul următor

RPHI, investiții pentru extra facilități în SkyTower

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
6
Share