Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trenchless Romania Club este membru afiliat la Asociația Internațională pentru Tehnologii Trenchless

Trenchless Romania Club

Trenchless Romania Club este acum singura entitate din România afiliată la Asociația Internațională pentru Tehnologii Trenchless (ISTT) și susținută de comunitatea internațională de tehnologii de foraj fără șanț deschis.

În cadrul ședinței de la sfârșitul lunii aprilie, Consiliul de Administrație al Asociației Internaționale pentru Tehnologii Trenchless (ISTT) a aprobat cererea Trenchless Romania Club (TRC) ca Societate Afiliată a ISTT. TRC oferă un cadru organizațional pentru profesioniștii din industria de foraje orizontale fără șanț deschis pentru a se întâlni, a dialoga și dezvolta relații de afaceri. TRC oferă, de asemenea, un forum important de networking și lobby în această parte a Europei pentru industria fără șanțuri pentru a colabora cu autoritățile publice și reprezentanții oficiali.

Directorul executiv al ISTT, Peter Smellie a comentat: „Trenchless Romania Club susține o conferință de mare succes, Trenchless Romania Conference & Exhibition, care a îmbunătățit cu adevărat industria trenchless în și în jurul României. Nu am putea fi mai fericiți să primim TRC pe piața internațională cu ISTT!”

Trenchless Romania Club este principalul susținător al Conferinței și Expoziției Trenchless Romania, una dintre cele mai importante conferințe și expoziții din regiune care se concentrează pe tehnologiile fără tranșee. Anul acesta, cea de-a 6-a ediție Trenchless Romania Conference&Exhibition are loc în data de 14 iunie la Hotel Caro din București. Se vor prezenta utilaje, produse și servicii de la producători și furnizori internaționali, reunind reprezentanți ai companiilor de utilități publice (apă, gaze, fibră optică), ai ministerelor și autorităților locale din întreaga regiune.

Prin această afiliere, toți membrii Trenchless Romania Club beneficiază acum de beneficiile oferite de ISTT, cum ar fi: colaborare internațională extinsă și creare de rețele de parteneriate, acces la Conferința Internațională No-Dig anuală și numeroase conferințe și întâlniri organizate de Societăți Afiliate/ISTT, participare gratuită la webinarii periodice ISTT, descărcări gratuite de lucrări tehnice și rapoarte care au fost prezentate la International No-Digs și alte sesiuni relevante etc.

ISTT a fost înființat în septembrie 1986 și cuprinde acum 28 de societăți afiliate din America de Nord și de Sud, Europa, Asia, Africa și Australia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RPHI, investiții pentru extra facilități în SkyTower

Articolul următor

Care sunt noutățile legislative cu impact fiscal și provocările pentru contribuabilii români? Aflăm la Tax & Finance Forum 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share