Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea cumpără șapte tramvaie și 45 de stații de încărcare electrice prin PNRR

Oradea continuă să își modernizeze sistemul de transport în comun prin achiziția de noi tramvaie și stații de încărcare electrice.  În acest sens, va fi depus un proiect de peste 16 milioane de euro, cu finanțare 100% neramburabilă, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Consilierii locali a aprobat în şedinţa de marți, 17 mai, depunerea spre finanțare prin PNRR – Componenta 10 Fondul local, achiziția a șapte tramvaie noi precum și a 45 de stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea pregătește proiectul privind achiziția acestor tramvaie și a stațiilor de încărcare electrice, în cadrul PNRR.

Valori

Valoarea unitară a unui tramvai este de 8.785.612,99 lei (fără TVA), respectiv 1.784.714,28 euro (fără TVA), în conformitate cu studiul de oportunitate aprobat de Consiliul Local al Municipiului Oradea, în timp ce valoarea unitară a unei stații de încărcare pentru vehicule electrice este de 123.067,50 lei (fără TVA), respectiv 25.000 euro (fără TVA)

În ultimii doi ani, municipiul Oradea a achiziționat 20 de tramvaie şi 22 de autobuze noi și a inaugurat o linie nouă de tramvai pe ruta Calea Aradului – Ceyrat – Cantemir.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
apia cereri unice

APIA a primit peste 770.000 de cereri unice de plată pentru 9,9 milioane de hectare

Articolul următor

Starcom Exim va elabora proiectul tehnic pentru modernizarea „Drumului Regelui”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share