Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ErgoWork prezintă seria „Meaning and Fusion of Work”

Pentru cea mai mare parte dintre noi, munca pe care o facem este ceea ce ne defineşte şi este  validarea socială prin contribuția apreciată şi recompensată adusă societăţii. În acest fel, munca poate oferii un sens vieții, apartenentă şi recunoaștere socială. Atâta timp cât rezultatele muncii produc efecte benefice la nivel social, dar şi la nivel planetar, prin utilizarea responsabilă a resurselor şi protejarea generală a biodiversității, munca noastră este validată şi etic şi completează semnificația generală a vieții proprii.

Direcții importante, atât de cercetare, cât şi de comunicare pe care le-a definit Societatea ErgoWork – https://ergoworksociety.com/, sunt reprezentate de  sensul şi fuziunea muncii, subiect care va avea dedicată seria de evenimente specifice „Meaning and Fusion of Work” – https://meaningandfusion.work/

Primele evenimente  – sesiunea de deschidere a Conferinţei Internaţionale ErgoWork 2022 şi International Outdoor Office Day, evenimente găzduite de Curtea Faber, în data de 16 iunie, urmate de Iulius Outdoor Office Day, eveniment găzduit de Iulius Gardens, în data de 21 iunie.

Dezbaterile şi acţiunile experimentale vor căuta să ofere răspunsuri din perspective ştiinţifice, economice şi cultural-artistice asupra unor subiecte cheie de dezbatere din sfera viitorului muncii în corelaţie cu semnificaţia umană a muncii şi a validării pe care ne-o oferă munca ca persoane unice şi cu sens pentru semeni şi planetă pornind de la evoluţiile tehnologice accelerate din sfera Inteligenţei Artificiale.

Un alt demers colaborativ iniţiat de Societatea ErgoWork este reprezentat de proiectul de cercetare – dezvoltare Urban Link 15’ – https://urbanlink15.wordpress.com/. Urban Link 15′ este o iniţiativă de cercetare şi dezvoltare colaborativă a locurilor de muncă, a comunităţilor de locuire şi a relaţiilor dintre locurile de muncă şi spaţiile de locuit în contextul conceptelor “Hybrid Work” şi “15 Minutes Cities”. Focalizarea cercetării este asupra relaţiei dintre spaţiile de lucru organizaţionale, spaţiile de locuire şi spaţiile de co-working de proximitate. Un accent important este pe spaţiile de co-working de proximitate care pot compensa atât nevoia de relaţionare profesională, mobilitate alternativă (mers pe jos, bicicletă, trotinetă), mişcare în aer liber, pe culoare naturale pentru mobilitatea alternativă, cât şi necesitatea de dezvoltare a comunităţilor de locuire. O acţiune importantă în cadrul proiectului Urban Link 15’ este organizarea unui concurs anual destinate studenţilor care se află în prezent la a doua ediţie.

Pe lângă evenimentele destinate publicului mai larg, în cadrul Societăţii ErgoWork, prin intermediul membrilor (Societatea ErgoWork este formată doar din membrii persoane fizice, cercetători, formatori şi practicieni din sfera Ergonomiei şi Managementul Mediului de Lucru), se derulează proiecte specifice de cercetare şi comunicare ştiinţifică, formare şi consultanţă profesională precum şi crecetare – dezvoltare de produs în sfera Ergonomiei şi Managementul Mediului de Lucru.

Evenimentul ştiinţific major, organizat de Societate, este reprezentat de Conferinţa Internaţională ErgoWork, eveniment aflat în acest an la a doua ediţie.

Un partenriat strategic important al Societăţii ErgoWork este cel cu compania GreenForest – https://www.greenforest.ro/, producător important de mobilier de birou şi dezvoltator de spaţii de lucru în România şi nu numai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Startup-ul IT TeleportHQ Cluj a obținut o finanțare de capital de risc de 2,5 milioane de dolari de la fondul de investiții japonez One Capital.

One Capital finanțează TeleportHQ cu 2,5 milioane de dolari

Articolul următor

Fermierii arădeni vor predictibilitate și sprijin pentru sistemele de irigații

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share