Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Simplify și-a deschis centru logistic la Cluj

Compania de servicii logistice pentru magazine online Simplify by JKG a dat în folosință un centru de e-fufillment la Cluj, pe 1.500 mp.

Compania de servicii logistice pentru magazine online Simplify by JKG a dat în folosință un centru de e-fufillment la Cluj, pe 1.500 mp.

Simplify procesează 30.000 comenzi pe lună, înregistrând o creștere de 55%, față de aceeași perioadă a anului trecut. „Deschiderea noului centru susține strategia de dezvoltare a companiei. Prin aceasta extindem oferta serviciilor de e-fulfillment și logistică pentru piața de e-commerce din România.

Avem clienți care și-au triplat volumele față de aceeași perioada a anului trecut. Totodată, anticipăm că vom încheia acest an cu o creștere de 20% a cifrei de afaceri”, a declarat Carmen Vasilescu, director de logistică al Simplify.

KLG Europe România, parte a Sinotrans din 2019, are nouă hub-uri la nivel național. Acestea sunt la Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța, Brăila și Bacău).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Dificultățile în serie întâmpinate la construirea A3 Cluj – Sălaj pun în pericol lichiditățile și profitul UMB, avertizează Asociația Pro Infrastructură (API).

“Autostrada Transilvania este superbă, dar are un munte de probleme”

Articolul următor

Centrul medical Târgu Mureș acreditat pentru transplant de țesuturi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share