Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Klarwin România: Inovare și soluții pentru purificarea fluidelor industriale

ROI graph, Return on investment, Stock Market and Trading Business and Internet Concept

Avansul tehnologic din industria auto și din alte industrii impune realizarea de produse cu o calitate din ce în ce mai bună, mai rapid, odată cu prelungirea duratei de viață a echipamentelor critice. Puritatea fluidelor este în strânsă legătură cu toate procesele industriale. Soluțiile noastre sunt instrumente de reducere a costurilor, ce îmbunătățesc calitatea produselor finale, timpul de producție și fiabilitatea echipamentelor.

Venim cu un concept amplu, Conceptul de Total Cleanliness Control (TCC) care aduce împreună cele mai noi tehnologii de filtrare, separare și purificare a fluidelor, cu echipamente de măsurare și monitorizare. Bazează-te pe sprijinul nostru continuu, on-site, pentru îmbunătățirea managementului de proiect “TIMP-COST-CALITATE” în procesele tale.

Tehnologii de filtrare

Alegem tehnologia potrivită pentru îndepărtarea eficientă a contaminanților solizi dintr-un flux de fluid, fie lichid sau gaz.

Tehnologii de separare

Dimensionăm soluția ce va asigura îndepărtarea contaminanților nedoriți, fie dizolvați sau liberi, dintr-un flux de fluid.

Tehnologii de purificare

Proiectăm cele mai performante tehnologii, ce asigură îndepărtarea selectivă a contaminanților dizolvați din uleiuri, ape uzate și alte fluide.

Sisteme de monitorizare

Monitorizăm rezultatele folosind echipamente de ultimă oră pentru determinarea contaminării uleiurilor, notificări în timp real asupra stării fluidului și a filtrelor, sisteme de numărare a particulelor și microscoape.

Servicii și soluții de top

Apelează la noi și beneficiezi de asistență tehnică on-site pe tot parcursul proiectului, analize de laborator sau audit de curățenie tehnică.

Mașini și linii tehnologice de spălare

Îți oferim soluții complete pentru optimizarea proceselor de curățare a pieselor industriale și obținerea curățeniei tehnice de cea mai înaltă calitate.

Închiriere echipamente

Ne dezvoltăm în permanență flota de echipamente pentru testare sau închiriere, oferind, pentru un cost scăzut, posibilitatea îmbunătățirii purității fluidelor. În plus, testăm eficacitatea și eficiența soluției noastre pentru a ne asigura că livrăm ceea ce am promis.

Unitate de filtrare mobilă

 

Noyen Compact 100 – spălare componente

Servicii efectuate de specialiștii în domeniul filtrării

Klarwin ® Scientific & Laboratory realizează analize pentru determinarea contaminării cu particule (cleanliness) a fluidelor și pieselor industriale, determinarea calității aerului din incinte – în conformitate cu standardele specifice, evaluare cleanliness on-site și determinare conținut de apă dizolvată în uleiuri. Asistența tehnică oferită partenerilor noștri se întinde pe o plajă largă – de la prelevarea corectă de probe, la training-uri, servicii de punere în funcțiune, consultanță de specialitate și închiriere echipamente, chiar și dezvoltare de laboratoare.

Laboratorul de încercări Klarwin este acreditat RENAR pentru activități de testare conform SR EN ISO/CEI 17025:2018, așa cum este precizat în certificatul de acreditare numărul LI 1216 din 23.07.2019. Certificatul de acreditare cât și anexa acestuia sunt disponibile și pe site-ul RENAR.

Alege un training cu noi

Seminar aplicații practice în Automotive

Pe baza experienței dobândite de-a lungul anilor, Klarwin sprijină extinderea cunoștințelor tehnice și practice, organizând training-uri referitoare la:

  • Măsurarea contaminării cu particule (cleanliness) a fluidelor;
  • Măsurarea contaminării cu particule (cleanliness) a componentelor;
  • Prezentare generală a standardelor ISO 16232 / VDA 19 și ISO 18413;
  • Obținerea și menținerea nivelului de contaminarea cu particule dorit;
  • Efectele filtrării asupra nivelului de contaminare cu particule a fluidelor și componentelor;
  • Îmbunătățirea fiabilității echipamentelor mobile (hidraulice și de lubrifiere);
  • Echipamente de separare pentru diferite aplicații;
  • Studii de caz de succes;
  • Reducerea costurilor;
  • Alte traininguri personalizate.

CASE STUDY

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat între Spitalul din Trieste și Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea

Articolul următor

S-a aprobat studiul de fezabilitate pentru Parcul Industrial Beiuș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share