Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primarii din județul Sibiu au discutat cu ministrul Marcel Boloș despre oportunitățile de finanțare a proiectelor locale

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a avut o întâlnire cu primarii din județul Sibiu, în cadrul căreia le-a prezentat acestora oportunitățile de finanțare a proiectelor locale prin fonduri europene, în exercițiul financiar 2021-2027 – Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Programul Operațional Regional 2021-2027 pentru Regiunea Centru și alte tipuri de Programe Operaționale precum cel de educație și ocupare; dezvoltare durabilă; incluziune și demnitate socială; sănătate; transport.

La eveniment au fost prezenți președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și vicepreședinții Marcel Constantin Luca și Vlad Vasiu, prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, deputații de Sibiu Raluca Turcan și Christine Thellmann, directorul general al ADR Centru, Simion Crețu, Florin Alexandru Zaharia, consilier al ministrului Marcel Boloș, precum și angajați cu funcții de conducere din Direcția Strategii Proiecte și din cea Tehnică a CJ Sibiu.

După prezentarea oportunităților de finanțare a proiectelor locale prin fonduri europene în exercițiul financiar 2021-2027, a urmat seria de întrebări adresate de primari ministrului Marcel Boloș în legătură cu proiectele pe care doresc să le dezvolte pentru comunitățile pe care le reprezintă.

„Reprezentanții comunităților județului Sibiu au înțeles faptul că atragerea fondurilor europene este esențială pentru dezvoltarea locală. Mă bucur pentru modul în care au răspuns invitației pe care am lansat-o de a lua parte la un dialog util, deschis, aplicat, cu ministrul Marcel Ioan Boloș, care este un adevărat prieten al județului nostru și îi mulțumesc pentru că a acceptat să ne fie alături astăzi, la Consiliul Județean Sibiu”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Nordic Urban Design Agency (NUDA) a propus achiziționarea a două autobuze autonome care să facă legătura cu Parcul Etnografic Romulus Vuia (PERV)..

Autobuze fără șofer la Cluj, spre Parcul Etnografic

Articolul următor
Producătorii TeraPlast (Bistrița-Năsăud) și Weidmuller Interface (Maramureș) reprezintă România la târgurile IFAT Munchen și Hannover Messe.

Desant transilvănean în Germania. Două fabrici participă la expoziții celebre

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share