Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O singură ofertă – Gavella – pentru amenajarea malului stâng al Crișului Repede

Malul stâng al Crișului Repede, între Podul Sfântul Ladislau și Sinagoga Sion, urmează să fie amenajat în cadrul unei investiții implementate de către Primăria Oradea, prin Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

Perioada de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor la obiectivul „Creșterea mobilității pietonale prin amenajarea malului stâng al Crișului Repede: Podul Sfântul Ladislau – Sinagoga Sion” s-a încheiat luni, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 30.05.2022, ora 15:00.

Valoarea estimată a proiectării și execuției este 7.118.554.46 lei fără TVA.

A existat un singur ofertant, respectiv SC Gavella Com, în asociere cu Druming Studio și cu subcontractanții: Porfiro ed Arte Consorzio Stabile, Ritmoteh și Cofido.

Urmează etapa de evaluare a ofertelor, respectiv a garanțiilor de participare, a documentelor de calificare și a documentelor DUAE (document unic de achiziție european) depuse de ofertanți.

În ce constă amenajarea

Amenajarea care se va face între Podul Sf. Ladislau și Sinagoga Sion va crea o promenadă frumoasă în zona centrală. Coborârea se va face de la baza podului Sf. Ladislau spre malul Crișului.

Proiectul are în vedere amenajarea arhitecturală cu finisaje și mobilier urban a platformei din beton armat, a treptelor, a rampei pietonale și a zidului de sprijin a malului. Lucrările vor consta în placarea zidului de sprijin al malului şi a pereţilor parcării subterane, pavarea rampei, a treptelor şi a platformei pietonale, montarea balustradelor şi realizarea mobilierului urban.

Totodată, luna trecută s-a terminat perioada de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția amenajării zonei publice, situată peste parcarea subterană din str. Independenței, fiind depuse două oferte. În acest moment, licitația se află în faza de evaluare a ofertelor, respectiv în faza de solicitări de clarificări privind ofertele tehnice depuse. Proiectul prevede amenajarea zonei publice situate deasupra parcării subterane din str. Independenței, pe amplasamentul delimitat de str. Independenței, malul Crișului Repede, Sinagoga Sion și Podul Sf. Ladislau.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările la investiția de 45 de milioane de euro a WIP Industries, din Parcul Industrial Câmpia Turzii (PICT), înaintează în ritm alert.

Fabrica WIP Industries din Câmpia Turzii prinde contur

Articolul următor
Mai multe unități de producție din Cluj și Bistrița-Năsăud au anunțat majorări de salarii, CIA Aboliv și Leoni Wiring Systems (LWS) numărându-se printre ele.

Fabricile din Transilvania măresc salariile. Aboliv - 472 € net, Leoni - 510 € brut

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share