Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL și Construrom vor întreține străzile din Baia Mare cu 45 milioane euro

Municipalitatea băimăreamă a livrat prima comandă de asfaltare asocierii Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj - Construrom.

Municipalitatea băimăreană a livrat prima comandă de asfaltare asocierii Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj – Construrom. Aceasta a câștigat contractul pe patru ani de întreținere a străzilor din localitate.

ARL și Construrom au câștigat contractul cu suma de 223 de milioane de lei, de 3,6 ori mai mare decât precedentul, atribuit aceluiași consorțiu în perioada 2018-2022. Prima comandă este de 1,6 milioane de euro, ce cuprinde taxa pe valoarea adăugată, potrivit 2M News. Lucrările de întreținere a străzilor se achită în funcție de cât se comandă.

Asocierea de firme ARL Cluj  (deținută de grupul austriac Strabag) & Construrom  a obținut contractul. Acesta presupune realizarea de lucrări de reparare și întreținere a străzilor și trotuarelor din cele 13 cartiere ale municipiului, reparații de conducte și cămine de canalizare pluvială. Consorțiul a semnat și acorduri cu doi subcontractori, Onistua Com Săcălășeni și Proinstal Baia Mare.

Se ocupă și de străzile din Bistrița

ARL Cluj are la dispoziție o jumătate de an pentru a reabilita străzile din zona Dinu Lipatti din Bistrița. Obiectivul de investiții prevede amenajarea de străzi în zonele noi de locuințe municipiu. Acesta vizează lucrări de drumuri și realizarea rețelei de canalizare pluvială. Proiectul a intrat în faza de șantier.

Carosabilul modernizat va avea o lungime de 895 m, suprafața trotuarelor va fi de 1.838 mp. Rețeaua de canalizare pluvială va avea 880 m. Valoarea contractului este de 3,3 milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată inclusă. Termenul de finalizare a lucrărilor de către ARL Cluj este de șase luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Absolvenții de liceu care obțin nota 10,00 la examenul de bacalaureat din acest an beneficiază de acces gratuit la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca.

Tinerii de 10 la bac au intrare liberă la Untold

Articolul următor
Noile rame electrice interregionale (RE-IR) contractate de Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) de la producătorul Alstom Ferroviaria ajung la Cluj.

Trenurile Alstom vor circula între Timișoara, Cluj și Iași

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share