Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii de 10 la bac au intrare liberă la Untold

Absolvenții de liceu care obțin nota 10,00 la examenul de bacalaureat din acest an beneficiază de acces gratuit la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca.

Absolvenții de liceu care obțin nota 10,00 la examenul de bacalaureat din acest an beneficiază de acces gratuit la Festivalurile Untold și Neversea.

Organizatorii festivaluri muzicale de top Untold și Neversea au decis să răsplătească elevii de 10,00 la bacalaureat prin campania de susținere a performanței în educație. Inițiatorii campaniei cred că absolvenții trebuie motivați, iar efortul elevilor care reușesc să exceleze în educație trebuie susținut. Până acum Untold și Neversea au premiat cu intrare gratuită 1.000 de absolvenți de nota 10.

,,Campania este o bucurie pentru noi, fiindcă putem să îi răsplătim cu multe beneficii la festivalurile noastre pe elevii care susțin examenul în vară. Pe cei care iau notă maximă îi așteptăm și anul acesta cu acces gratuit la Untold și Neversea”, a spus Eduard Chereji, director de comunicare al festivalurilor.

Înscrișii la bacalaureat au reducere la abonamente

Toți cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei. Cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, au acces la abonamente la prețuri special la cele două festivaluri (între 80 și 100 de euro).

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Printre artiștii confirmați: David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx, Woodnote.

Neversea este cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă. Aduce aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, 150 de artiști români și internaționali. Vor urca pe scenă Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino, Parov Stelar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Michelin România și TenarisSilcotub s-au numărat printre principalele companii protagoniste ale Festivalului Tinerilor din municipiul Zalău.

Giganții industriali mobilizează elevii din Zalău

Articolul următor
Municipalitatea băimăreamă a livrat prima comandă de asfaltare asocierii Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj - Construrom.

ARL și Construrom vor întreține străzile din Baia Mare cu 45 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share