Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație pentru construcția noului ambulatoriu de la Spitalul Județean Oradea

Primăria Oradea a demarat procedura de licitație pentru extinderea ambulatoriului corpului B de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

Necesitatea noului ambulatoriu este dată de faptul că cel actual, de pe str. Republicii nr. 37, nu oferă condiții satisfăcătoare pentru cei care au nevoie de diverse servicii medicale.

Pe site-ul Primăriei Oradea, www.oradea.ro, a fost publicat anunțul de participare privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Extindere ambulator Corp B Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Etapa I și Etapa II”, cod SMIS 123666,Cod unic: 4230487/2022/9”. Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 08.07.2022, ora 15:00. Valoarea estimată a lucrărilor este de 38.877.483,23 lei (fără TVA).

Structură

Noul corp de clădire va fi construit pe str. Gheorghe Doja nr. 65, cu regim de înălțime D+P+3E, aici urmând să fie relocat Ambulatoriul integrat al Spitalului (în care funcționează și serviciul administrativ), situat în prezent pe str. Republicii nr. 37 din Oradea.

Noul ambulatoriu al Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea se va construi din fonduri europene și din bugetul propriu al municipalității. Actuala clădire a unității spitalicești va fi extinsă pe latura vestică și nordică, ocupând o parte din platforma existentă destinată accesului auto și parcării, o porțiune din spațiul verde existent și drumul de acces în spatele terenului aferent imobilului.

Suprafața construită a clădirii propuse este de 5.491,22 mp, iar suprafața desfășurată este de 30.290,10 mp. Durata de execuție este de 18 luni.

Proiectul presupune și dotarea cu aparatură și mobilier medical, precum și cu mobilier non-medical necesar desfășurării activității ambulatoriului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un film despre traseul Via Transilvanica a fost proiectat în cele mai importante orașe din SUA. Caravana a fost susținută de organizații de business din SUA.

Via Transilvanica, proiectată în New York, Los Angeles și San Francisco

Articolul următor
mobilitate urbana

Cinci tendințe pentru viitorul mobilității urbane. România, încotro?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share