Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj sărbătorește 11 ani “de viață” la Gherla

Consiliul Județean (CJ) Cluj, Primăria și Consiliul Local Gherla organizează a X-a ediție a Târgului Produs de Cluj în acest municipiu.

Consiliul Județean (CJ) Cluj, Primăria și Consiliul Local Gherla organizează a X-a ediție a Târgului Produs de Cluj (TPC) în acest municipiu. Evenimentul de pe Stadionul Olimpia, cu programul 12:00-23:00, se derulează prin intermediul Asociației Produs de Cluj (APC).

„Îmi amintesc de începuturile de la care, iată, împlinim 11 ani de TPC. Sunt mândru de ceea ce a devenit proiectul nostru. Gândit ca o modalitate de susținere a economiei locale și de conservare a tradițiilor populare, a reușit să convingă atât autorități locale, cât și unele naționale de viabilitatea sa. Mai ales de faptul că e un proiect de bune practici care merită susținut și chiar dezvoltat la nivel național.

Îi felicităm pe toți cei implicați, de la cei din APC la parteneri, mici întreprinzători, beneficiari direcți, autorități publice și agenți economici privați care s-au dovedit gazde bune pentru târg. Gherla este gazda noastră tocmai în zile aniversare, pentru a zecea oară!”, a spus președintele CJ, Alin Tișe.

La târg participă 40 de expozanți care vor oferi publicului produse tradiționale: preparate alimentare realizate după rețete proprii, obiecte de artizanat făurite în ateliere. Sunt producători și artizani cunoscuți, așteptați și apreciați de oamenii locului, dar și bine cunoscutele preparate la grătar. Nu vor lipsi parcul de distracții, interpreți și dansatori.

Produsele de Cluj, promovate în opt țări europene

Din 10 iunie 2011, dată la care a debutat prima manifestare expozițională sub acest brand, CJ și APC au organizat 200 de târguri proprii și câteva zeci ca parteneri. Numeroși mici întreprinzători au fost ajutați să se promoveze și să se dezvolte. Mulți au devenit, între timp, branduri consacrate.

Fondată și susținută de CJ Cluj, APC a fost prezentă în localități din județ dar și în orașe din Transilvania. Dintre manifestările internaționale se remarcă cinci participări la Săptămâna Verde de la Berlin – cel mai mare târg internațional în domeniul agriculturii, dar și în Marea Britanie, Franța, Polonia, Serbia, Grecia, Spania, Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Tres Court International Film Festival (TCIFF) va fi găzduit, anul acesta, de șapte orașe din România, cele mai multe din zona Transilvaniei. 

Tres Court International Film Festival cuprinde orașele Transilvaniei

Articolul următor

Charlie Ottley va primi 25.000 de euro de la Consiliul Județean Timiș pentru a realiza trei filme de prezentare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share