Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Komoder își deschide showroom-uri în serie în Vestul Europei

Producătorul clujean de fotolii de masaj Komoder vizează o prezență accentuată în țările Europei de Vest, prind deschiderea de unități de prezentare

Producătorul clujean de fotolii de masaj Komoder vizează o prezență accentuată în țările Europei de Vest, prin înființarea de unități de prezentare.

Cea mai mare investiție într-un spațiu de showroom a fost de 250.000 euro, la Rotterdam, la finalul lui 2021. Alte showroom-uri s-au deschis la Pecs, Lyon, Londra, București. În acest an a fost activat la Marbella (Spania), următorul fiind programat la Viena (Austria).

„Vrem să fim mai activi pe plan extern. Sunt multe piețe pe care le-am servit online, dar e mare cererea pentru showroom-uri în care oamenii să poată testa mai bine produsele noastre. Ne-am orientat spre Austria și Spania pentru că suntem activi de câțiva ani pe aceste piețe. La Marbella este al treilea showroom în Spania din 2017.

La Viena este primul punct de lucru din Austria, cu toate că activitatea noastră comercială și vânzările noastre au început acum doi ani și jumătate. Ca număr de unități vândute, tindem spre 300 pe lună. După ultimele investiții în flotă și depozitare, pe care le-a extins-o în ultima jumătate a anului trecut, această cifră va crește”, spune fondatorul Adrian Rus.

Compania a investit și în zona de inovație, dezvoltând un soft prin care se pot actualiza produsele de la distanță. O astfel de dezvoltare va fi extinsă pentru a salva din costurile de plasare, reparații, service. Afacerile companiei s-au cifrat, anul trecut, la 7,5 milioane de euro, cu o proiecție de 10 milioane în 2022, pe fondul investițiilor în extindere, logistică, servicii de livrare și montaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Zona Metropolitană Cluj (ZMC) are în plan achiziționarea a 30 de apartamente de pe piața liberă în vederea amenajării de locuințe sociale în oraș.

Zona Metropolitană Cluj, jucător pe piața rezidențială

Articolul următor
Asociația Pro Infrastructură (API) a dezvăluit mendrele proiectului Autostrăzii A8, Târgu Mureș – Iași, care trenează deja de peste un deceniu.

Autostrada Unirii, dezbinată de 15 ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share