Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MEB Electric e gata cu lucrările la Wings

Compania de servicii de instalații electrice MEB Electric Turda a raportat finalizarea la ansamblul rezidențial Wings, din Cluj-Napoca

Compania de servicii de instalații electrice MEB Electric Turda a raportat finalizarea la ansamblul rezidențial Wings, din Cluj-Napoca.

“Suntem onorați că am participat la acest proiect unic. Am parcurs fiecare etapă și fiecare provocare alături de constructor”, conform reprezentanților MEB Electric. Aceștia au realizat partea de iluminat atât la ansamblul Wings, cât și la sensul giratoriu amenajat de dezvoltatorul Studium Green pe varianta Zorilor – Mănăștur.

Studium Green, companie controlată de omul de afaceri clujean Dorin Bob, mai are în portofoliu proiectele imobiliare CH1, CH2, Green Campus, CH4 Avangard, Venus, Vison, West Side Park din Cluj-Napoca, dar şi alte câteva proiecte în ţară. Bob mai deține companiile MIB Prodcom, Agromec Unu.

Au lucrat pe Autostrada Sebeș – Turda

Printre proiectele majore ale MEB Electric mai figurează lucrări la centrele comerciale Vivo Center, Leroy Merlin, ansamblul rezidențial West Side, Autostrada 10 Sebeș – Turda, Sala Polivalentă și Baza Sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca, Complexul Ghidighici (Republica Moldova).

Compania cu capital mixt italiană-român specializată în lucrări de instalații electrice a înregistrat afaceri de 15 milioane de lei anul trecut și îi are ca asociați, în proporții egale, pe Mauro și Cătălina Bartolomucci.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un instrument util fermierilor în practicarea unei agriculturi durabile și de eficientizare a activității, Agrim Smart Farming (ASF), a fost lansat la Expo Agriplanta.

USAMV și Fundația READ au lansat aplicația Agrim

Articolul următor

Parcarea de lângă Sala Polivalentă Oradea va fi acoperită cu panouri fotovoltaice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share