Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Halep a devenit ambasador oficial al Automobile Bavaria

Tenismena română Simona Halep a semnat, la Cluj, un acord cu compania Automobile Bavaria Group (ABG) prin care a fost desemnată ca partener al dealerului auto.
Halep a testat ultimele modele fabricate de BMW \ Foto: ABG

Tenismena română Simona Halep a semnat, la Cluj, un acord cu compania Automobile Bavaria Group (ABG) prin care a fost desemnată ca partener al dealerului auto.

Halep va avea la dispoziție din partea ABG, în următorii doi ani, cele mai noi modele sport din gama BMW și o limuzină pentru evenimente de protocol. Ea a testat modelul sport BMW M. “Colaborarea noastră a venit firesc, deoarece ne bazăm performanțele pe aceleași valori: muncă, perseverență și pasiune.

Am construit business-ul nostru auto pornind din Brașov, construind o rețea națională de reprezentanțe BMW, pe care am dezvoltat-o la nivel european, reușind să atingem performanța de a deveni ”Rolls-Royce Global Dealer of the Year” în 2017, când Simona a ajuns în fruntea clasamentului WTA”, a declarat Michael Schmidt, fondatorul ABG.

 

Ceilalți ambasadori: Hagi, Năstase și Caramitru

Compania a fost înființată, în 1994, la Brașov, ca importator al BMW pentru România. Aceasta acționează pe piața automobilelor premium din România. Ulterior și-a extins portofoliul cu Rolls-Royce, MINI, BMW Motorrad, Opel, Volkswagen.

Cea mai nouă marcă importată este Ineos Grenadier, automobil off-road produs în Europa. Printre ambasadorii ABG se mai numără Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ion Caramitru. În 1997, ABG a devenit furnizor oficial al Casei Regale a României.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

THETA Furniture & More, fabrică nouă și focus pe export

Articolul următor
SCT deține în proprietate un teren în comuna Feleacu, din județul Cluj, unde va apărea un ansamblu rezidențial de case individuale.

Senior Citizen ridică un ansamblu de case în Feleacu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share