Senior Citizen ridică un ansamblu de case în Feleacu

SCT deține în proprietate un teren în comuna Feleacu, din județul Cluj, unde va apărea un ansamblu rezidențial de case individuale.

Compania Senior Citizen Turda (SCT) deține în proprietate un teren în comuna Feleacu, din județul Cluj, unde va apărea un ansamblu rezidențial de case înșiruite.

Membrii Comisiei de urbanism a Consiliului Județean (CJ) Cluj au dezbătut un proiect care prevede construirea unui ansamblu de 12 case, conform Media 9. Este vorba despre un studiu de oportunitate pentru elaborarea planului urbanistic zonal (PUZ) de construire a ansamblului de locuințe.

Cele două parcele care generează documentația necesară obținerii avizului de oportunitate sunt situate în intravilanul comunei. Suprafața pe care se va construi ansamblul este de 11.282 mp. Din acest teren SCT deține 6.482 mp (vor fi ridicate 7 case), iar soții Maria și Ioan Nicolae Balaș, 4.800 mp (5 case). Proiectul este realizat de către biroul de proiectare Arhi Box Cluj-Napoca.

Locuri de parcare destinate vizitatorilor

Situl pe care se va edifica ansamblul se învecinează cu parcele proprietate privată (la sud și la est) și cu două drumuri (la nord și la vest). Casele vor avea demisol, parter, etaj și mansardă. Circulația în zonă se face prin intermediul Drumului European E60, dar și a drumurilor secundare care se intersectează cu acesta.

În cazul de față, accesul către parcelă, cu legătură către principala șosea din zonă, este drumul comunal. Locurile de parcare pentru fiecare imobil vor fi asigurate la nivelul terenului, în spații dedicate, în directă legătură cu drumul comunal, dar și în interiorul parcelei, prin locurile de parcare destinate vizitatorilor.

În memoriul tehnic se arată că obiectivele propuse în proiect se vor face exclusiv pe baza investițiilor private. SCT a fost înființată acum doi ani, obiectul său de activitate fiind închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Asociații săi sunt Ioan Matei (50%) și Iancu Caputa (50%).

Exit mobile version