Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taberele de la Moneasa și Căsoaia, județul Arad, au fost modernizate

Cei care doresc să-și petreacă vacanțele în taberele de la Moneasa și Căsoaia, județul Arad o vor putea face în condiții bune. CJ Arad a realizat investiții pentru modernizarea celor două tabere.

Pavilionul central al Taberei Moneasa, cu 14 camere duble cu băii proprii și bloc alimentar, este finalizat și urmează să fie făcută recepția. Tabăra Moneasa are aproximativ 100 de locuri de cazare, de categoria două stele. În prezent continuă lucrările și la securizarea malurilor pârâului (distruse de inundațiile din anul 2021).

Tabăra Căsoaia

Tabăra Căsoaia a fost modernizată

Și Tabăra Căsoaia a fost modernizată, potrivit informațiilor lui Iustin Cionca, președintele CJ Arad. Consiliul Județean Arad a modernizat tabăra de copii de la Căsoaia. Când treceți prin zonă, intrați și aici, pentru relaxare și bună dispoziție! Și nu este singura surpriză pe care o pregătim acolo, în curând vom prezenta noutăți atractive care vor transforma Căsoaia într-un pol al turismului de o zi în județul Arad” a anunțat Cionca.

Tabăra de la Căsoaia, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Arad şi administrarea Centrului Cultural Judeţean Arad dispune de 84 locuri – în regim sezonier – tabăra fiind deschisă doar pe timpul verii.

Tabăra are 12 căsuţe a câte 2 paturi fiecare şi 6 bungalow-uri cu 10 paturi fiecare, dotate cu echipament electric şi apă potabilă (1 robinet la 2 căsuţe); 6 cabine duş, 8 grupuri sanitare; 8 grătare zidite în piatră; teren de fotbal; loc amenajat pentru focul de tabără.

Tabăra Căsoaia a fost modernizată printr-un proiect european în valoare de 500.000 de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Magic Garden”, proiect cultural în Grădina Palatului Episcopal Romano-Catolic din Oradea

Articolul următor

1 miliard de metri cubi pe an: Începe extracția de gaze naturale din Marea Neagră, un pas spre independența energetică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share