Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chereji, Untold Universe: “Vom pompa 20 de milioane de euro în Constanța”

Ediția aceasta a Festivalului Neversea va fi asemănătoare, ca număr de participanți, cu cele antepandemie, când au rămas în comunitate 20 de milioane de euro, spune Eduard Chereji, director de comunicare al Untold Universe.

Ediția aceasta a Festivalului Neversea va fi asemănătoare, ca număr de participanți, celor antepandemie, când au rămas în comunitate 20 de milioane de euro, spune Eduard Chereji, director de comunicare al Untold Universe.

„Suntem mândri că în acest an, la Neversea, avem unul dintre cele mai tari line-up-uri din Europa. În 2022, lucrurile nu au fost deloc ușoare, pentru că să reușești să faci booking, în agenda celor mai iubiți artiști, e cu adevărat o provocare. A reînceput activitatea în lume peste tot.

O mulțime din evenimentele din 2020 și 2021 au fost reprogramate pentru această vară. Foarte multe concerte și festivaluri la nivel mondial se suprapun. Unii artiști și-au dorit să recupereze în acest an turneele programate a avea loc în anii precedenți. Chiar și în aceste condiții, avem un line-up de excepție la Neversea”, spune Chereji, potrivit Republica.

60 milioane euro, bani intrați în Constanța

„Ne așteptăm să avem o ediție similară cu cele din 2018 sau 2019, la fiecare am avut o medie de peste 70.000 de participanți. Festivalul va fi la începutul sezonului, atunci când oamenii încep să vină la mare. Evenimentul e după examenele naționale. Ne așteptăm să vină mulți tineri, să sărbătorească terminarea liceului, promovarea bacalaureatului sau încheierea facultății.

Constanța se va bucura de toate beneficiile economice și financiare aduse de mașinăria care se pune în mișcare la un eveniment de anvergură, de 4 zile. În 2019, peste 20 de milioane de euro au rămas în comunitate. Din păcate, 2020 și 2021 am avut pauză, iar acești bani au lipsit din economia locală. Cu siguranță această infuzie de capital și de vizitatori va fi binevenită pentru oraș în 2022.

În 2020, când a început pandemia, aveam vândute 20.000 de abonamente pentru Neversea. Din cauza crizei sanitare și restricțiilor, am fost nevoiți să amânăm ediția, motiv pentru care le-am propus celor ce aveau abonamente cumpărate să le păstreze, cu garanția că vor avea acces oricând la următoarele trei ediții, oricare, la alegerea lor. Oamenii au fost mai mult decât deschiși și prietenoși. 9 din 10 dintre cei care aveau abonamente și le-au păstrat. În proporție majoritară, oamenii își vor folosi abonamentele, acest lucru este o certitudine”.

Control strict la minori: droguri și țigări

“Am demonstrat tuturor că pot avea încredere în noi. Nu ar trebui să privim toate festivalurile cu suspiciune. Uitați-vă la colegii noștri de la Electric Castle, care sunt pe piață de 10 ani și s-au bucurat în tot acest timp de ediții fără incidente majore!. La fel, Summer Well, care ajunge la majorat. Are 18 ediții și nu a înregistrat incidente majore. Evident că pot exista peste tot derapaje, dar de fiecare dată lucrăm îndeaproape cu autoritățile, având toleranță zero față de vânzarea de băuturi și țigări minorilor, sau față de consumul de droguri, indiferent de vârstă”

Festivalul, cel mai mare festival organizat la malul mării, va avea loc la Constanța, între 7 și 10 iulie. Printre artiștii confirmați se numără Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike sau Steve Aoki. Organizatori sunt fondatorii Untold, festival programat la Cluj-Napoca în perioada 4-7 august.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăriile câștigătoare la ,,Campionatul bihorean al curățeniei” au fost premiate

Articolul următor

Investiții de 15,5 milioane lei în parcurile din Cartierului Tineretului Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share