Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul comunicator al Bistriței-Năsăud și-a făcut agenție de marketing

Mihaela Ivan, fost purtător de cuvânt al Consiliului Județean (CJ) Bistrița-Năsăud, a înființat agenția de marketing digital Wolf Art.

Mihaela Ivan, fost purtător de cuvânt al Consiliului Județean (CJ) Bistrița-Năsăud, a înființat agenția de marketing digital Wolf Art.

Înainte de a crea Wolf Art, Ivan a activat în departamentul de comunicare a președintelui CJ, Emil Radu Moldovan. “Venim să sprijinim mediul de afaceri bistrițean, pentru că aici există foarte multe business-uri care fac lucruri extraordinare, dar munca lor nu este destul de vizibilă publicului larg. Vizibilitatea și imaginea construite în mod corespunzător duc la dezvoltarea afacerii și ce satisfacție poate să fie mai mare, decât să fii sprijin pentru creșterea unui business”, susține fondatoarea Wolf Art.

De la privat la stat și invers

Agenția este profilată pe social media, marketing digital, branding și își propune să promoveze nu doar mediul de afaceri, ci și cultura și arta județului. Aceasta are sediul în o clădire istorică recent renovată pe str. G. Șincai. Lansarea a fost însoțită de vernisajul expoziției de pictură a artistei Georgiana Rus.

Mihaela Ivan a activat în sectorul public, cât și în cel privat, la companii de publicitate din Cluj-Napoca și București, și a făcut campanii de PR pentru politicieni din România, Mexic și Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Franței a vizitat Oradea

Articolul următor

Primăriile câștigătoare la ,,Campionatul bihorean al curățeniei” au fost premiate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share