Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Edilul Clujului cere firmelor să finanțeze Universitatea și CFR

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a solicitat companiilor să se implice financiar în susținerea principalelor cluburi de fotbal din oraș.
Boc s-a întâlnit cu staff-ul și cu sponsorii Universității Cluj | Foto: Radu Pădurean

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a solicitat companiilor să se implice financiar în susținerea principalelor cluburi de fotbal din oraș.

El a organizat o recepție, la Centrul de Cultură Urbană Casino, pentru a sărbători promovarea „U” Cluj în prima ligă a fotbalului românesc. Au participat staff-ul tehnic, universitățile clujene, sponsorii și colaboratorii echipei.

“Le-am mulțumit rectorilor universităților clujene și sponsorilor pentru sprijinul și încrederea acordată proiectului FC Universitatea Cluj. Meritul a fost în mare măsură al staff-ului tehnic și jucătorilor. Însă sprijinul constant oferit de comunitate, universități și sponsori a contribuit din plin la această performanță.

Am transmis că pentru a ne menține în Liga 1 și pentru a performa avem în continuare nevoie de susținere și de implicare. Urmărim realizarea unui proiect „de jos în sus”, prin crearea unei baze sportive pentru copii și juniori, pentru crearea unui mediu propice dezvoltării sportive și profesionale, în spiritul fair-play-ului dar și al competiției”, a spus primarul.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a solicitat companiilor să se implice financiar în susținerea principalelor cluburi de fotbal din oraș.

Susține ideea a două cluburi puternice de fotbal în oraș

“Sunt sigur că sponsorii și universitățile clujene se vor implica și de acum înainte cu aceeași dedicare în proiectul „U”. Atât FC Universitatea, cât și CFR Cluj trebuie susținute și respectate. Avem la Cluj-Napoca șansa de a avea două echipe puternice, la fel ca Milano, Manchester sau Roma. Le urez celor de la CFR Cluj mult succes în continuare.

Pentru a avea cu adevărat o echipă puternică, este nevoie și de sprijinul suporterilor, care pot face diferența atât la meciurile de acasă, cât și în deplasare. „U” este o stare de spirit, un simbol local, iar comunitatea clujeană a fost mereu lângă echipă, și la bine, și la greu”, a spus Boc.

“U” Cluj are 25 de sponsori, printre care Superbet, Banca Transilvania, Terapia, De’Longhi, AROBS, IRUM, Supercom, Ducfarm, Skiptrans sau Telios Care, dar o treime din finanțare vine din banii publici. Pentru Liga 1, clubul va dispune de un buget de 4 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au continuat în iunie prin investițiile din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii''.

Străzile din Turda, canalizate pe bani europeni

Articolul următor
Lucrarea din tinerețe “Peisaj de toamnă” a artistului contemporan Adrian Ghenie, exponent al Școlii de la Cluj, a fost adjudecată cu mult peste prețul inițial al licitației.

O pictură a lui Ghenie, vândută mai scump de 36 de ori decât prețul de pornire

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share