Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua de cofetării L’Amande se va extinde în Transilvania

Lanțul de cofetării gluten free L’Amande își va deschide unități în Cluj-Napoca și Brașov, după inaugurarea celei din Timișoara.

Lanțul de cofetării gluten free L’Amande a anunțat că își va deschide unități la Cluj și Brașov, după inaugurarea celei din Timișoara.

L’Amande este un business fondat de Daniela Alecse, în 2016, și se ocupă în special de producerea și comercializarea produselor fără gluten. Afacerea a luat naștere dintr-o nevoia unuia dintre membrii familiei de a consuma doar alimente care nu conțin gluten.

După cei în cei șase ani de activitate, fondatoarea rețelei a creat și adaptat 200 de rețete de produse fără gluten, inspirate din rețetele copilăriei. Primele unități au fost deschise la Bacău și București, iar ultima, la Timișoara, în ansamblul rezidențial ISHO, o investiție de 70.000 de euro.

Producătorii fac training la București

Franciza L’Amande este un business la cheie care cuprinde brand, imagine, rețete, distribuitori, materii prime, training, suport la început și pe parcurs. Orice francizat începe cu o echipă de doi cofetari, patiseri, care vin în training la București pentru a învăța rețetele. La Timișoara, franciza a fost achiziționată de o familie de medici, Adriana și Tiberiu Dragomir.

Alte orașe în care va ajunge franciza sunt Iași și Constanța. Valoarea medie a bonului fiscal pentru București a ajuns la 100 lei, iar la Bacău, de 50 de lei. cifra de afaceri estimată pentru acest an este de 90.000 de euro. Toate aceste vânzări având loc doar în locațiile cofetăriei, întrucât antreprenorii nu realizează vânzări online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Avansează lucrările la centrele medicale de urgență de la Padiș și Stâna de Vale

Articolul următor
Cele mai bune lucrări din concursul de proiectare pentru viitorul Parc Bună Ziua din Cluj-Napoca va beneficia de premii din partea municipalității.

Proiectantul Parcului Bună Ziua va primi 2,8 milioane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share