Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Evoluția industriei auto: PREH participă în mod activ la dezvoltarea de noi produse inteligente

Evoluția industriei auto nu este deloc întâmplătoare. Ea este și va fi susținută de oameni cu viziune care sunt capabili să depășească obstacolele vremurilor și să-și promoveze ideile creatoare. O astfel de echipă cu oameni care au prevăzut nevoia industriei auto și care s-au adaptat mediului, indiferent cât de potrivnic a fost acesta, este și echipa Preh. Cu o istorie lungă în spate, compania Preh a demonstrat că totul poate fi realizat dacă ai echipa potrivită și o strategie conectată cu viitorul.

Compania Preh a fost înființată acum mai bine de 100 de ani, urmând un traseu cu suișuri și coborâșuri, dar reușind de fiecare dată să se ridice și să devanseze orice obstacol. Cele două războaie mondiale, recesiunea din 1970, cerințele tot mai versatile și, în cele din urmă, pandemia din 2020 nu au reușit să oprească evoluția companiei. Preh a reușit din nou să se reinventeze și să se repoziționeze astfel încât să iasă din nou învingătoare și poate mai puternică decât înainte.

Viitorul sună bine la Preh! Chiar dacă a trecut printr-o perioadă de criză, compania a mărit și extins spațiul productiv și administrativ demarând multe proiecte noi de îmbunătățire continuă. Unul dintre obiective este acela de a răspunde cerințelor tot mai ridicate privind eliminarea emisiilor de carbon. Astfel, Preh participă în mod activ la dezvoltarea de noi produse inteligente, pe care le vom descrie mai jos.

Divizia Preh E-Mobility este domeniul de produse cu cea mai rapidă creștere în Preh.

Pe lângă sistemele de gestionare a bateriilor pentru vehicule electrice și hibride, furnizorul auto oferă soluții de încărcare OnBoard, convertoare DC/DC și boostere de înaltă tensiune. Ultimele două soluții menționate mai sus cu o tensiune de 800V, sunt utilizate într-un automobil model sport complet electric.

Să aruncăm o privire rapidă asupra soluțiilor Preh E-Mobility care contribuie la un viitor cât mai curat:

OnBoard Charger (OBC) permite încărcarea vehiculelor electrice la orice punct de încărcare, inclusiv la domiciliu. Acesta transformă curentul alternativ în curent continuu. Astfel, șoferul unui autovehicul electric poate utiliza întreaga infrastructură de încărcare.

Sistemele de gestionare a bateriei sprijină încărcarea și descărcarea uniformă a bateriei și îi măresc durata de viață. Ca urmare, pe termen lung, se produc mai puține deșeuri.

Convertorul DC/DC, numit și convertor multiplu, este capabil să convertească tensiunea de 800V în 12V/48V/400V pentru a alimenta sistemul electric din bord, suspensia adaptativă și compresorul de aer condiționat.

Booster-ul de înaltă tensiune este o soluție inovatoare lansată de Preh. Cu ajutorul acestuia, vehiculele de 800 V pot fi încărcate și la stațiile de încărcare rapidă de 400 V, ceea ce nu ar fi posibil fără acest booster.

Activitatea de bază a Preh este așa-numita ”Car HMI”: Portofoliul HMI include soluții pentru volane multifuncționale, unități de control al climatizării și sisteme de control interior. De exemplu, un număr mare de butoane multifuncționale Preh pot fi găsite pe volanele a numeroși producători de automobile renumiți din întreaga lume. Suntem în această afacere de peste 20 de ani. O premieră mondială în sectorul automobilelor este controlul rotativ haptic, montat pe un ecran tactil, care combină modularitatea ecranului tactil cu operarea intuitivă a comenzilor rotative familiare. Această inovație se regăsește la Ford Mustang Mach-E complet electric și la Ford F-150 Lightning. Vor urma și alte vehicule.

Inovația și pasiunea pentru excelență sunt doar două valori din strategia de dezvoltare a companiei PREH.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Premieră la Poșta Română: Proiecte de investiții de 200 de milioane de lei

Articolul următor
autoutilitara electrica moveos brasov

Autoutilitara electrică produsă la Brașov: Util în agricultură, industrie, administrație și în gospodării și are un cost de utilizare de 2 euro la 100 km

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share