Banca Transilvania umblă la dobânda la depozite

Societatea bancară din Cluj a luat decizia să majoreze dobânda la produsele de economisire în lei și valută, a doua în decurs de patru luni.

BT a crescut dobânda până la 7% pentru depozitele pe trei luni în lei, cea mai mică dobândă fiind de 4,75%. Astfel, banca din Cluj a majorat din nou dobânda la produsele de economisire în lei și valută pentru persoanele fizice și juridice.

Cu majorări de până la 2%, prin creșterea dobânzilor, BT dorește să susțină siguranța financiară a românilor. Cele mai mari dobânzi oferite de BT sunt la depozitele pe 1, 2 și 3 ani. Banca a crescut și în aprilie dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoanele fizice și juridice. BT a modificat și dobânda anuală pentru contul de economisire KidCONT, care este de 5% pe 12 luni, după o creștere de 0,75%.

Noile dobânzi – persoane fizice

Noile dobânzi – persoane juridice

Sursa: BT, depozite în lei

BT este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei naționale. Aceasta are, în prezent, 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, 9.000 de angajaţi și 500 de sedii în 180 de localităţi. Principalii său concurenți, la nivel național, sunt BCR și BRD.

Exit mobile version