Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Guvernul a dat undă verde pentru Centura Beiuș

Guvernul României a adoptat miercuri, 6 iulie 2022, hotărârile privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru Centura Beiuș și reaprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru o porțiune de teren cu o suprafață de 14.850 de metri pătrați, rezultată în urma extinderii culoarului de expropriere în zona comunelor Tărcaia și Finiș.

Hotărârea privind procedurile de expropriere prevede că sumele individuale estimate de către expropriator aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar sunt în cuantum total de 533,98 mii lei şi se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Proiectarea și execuția lucrărilor vor fi realizate de Asocierea Drum Asfalt (leader), Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, Obras Publicas y Regadios, OPR Asfalt.

Traseu

Lungimea traseului este de 7,33 de kilometri. Șoseaua va avea două benzi de circulație, câte una pe sens, iar profilul transversal cuprinde următoarele caracteristici: lățimea părții carosabile – 7 metri + supralărgiri, lățimea benzii de încadrare – 2 x 0,75 metri, lățimea acostamentului – 2 x1,70 metri. La această lungime se adaugă prelungirea înspre localitatea Delani, de 2 km.

Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020, prin parteneriatul cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cushman & Wakefield Echinox: Piața imobiliară sub semnul inflației; segmentul de birouri este cel mai rezilient

Articolul următor
Zonele Băișoara și Gilău sunt două dintre cele mai frecventate destinații din județul Cluj.

Clujul și-a omologat traseele turistice din zonele montane Băișoara și Gilău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share