Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CFR Călători introduce trenuri dedicate pentru Festivalul Electric Castle

Organizatorii festivalului de la Bonțida au recomandat participanților să recurgă la transportul cu trenul sau cu autobuzele dedicate în detrimentul automobilelor.

Porțile festivalului de la Castelul Banffy se vor deschide în 13 iulie, ora 12:00, pentru a primi publicul venit inclusiv de la mii de kilometri distanță. Pentru cei 250.000 de participanți așteptați în cele cinci zile, organizatorii au pregătit un ghid care să îi ajute să parcurgă rapid toți pașii de acces.

Cum ajungi la festival

  • Cât mai puține mașini, cât mai mulți participanți în trenurile sau autobuzele speciale. Organizatorii îndeamnă participanții să folosească liniile create pe perioada evenimentului pentru a evita formarea aglomerației într-un trafic deja problematic. Cei care aleg trenul au la dispoziție curse dedicate Cluj-Napoca -Jucu combinate cu servicii de shuttle până la castel. Ei pot opta și pentru trenurile regulate din orarul CFR Călători, care vor opri la Bonțida. Autobuzele Electric Castle vor circula non-stop, cu plecări din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Expo Transilvania) și din Bonțida. Ele includ opțiunea de prioritate pentru cei care nu vor să aștepte. Pentru autoturisme, organizatorii au creat parcări în zona festivalului, dar recomandă cumpărarea biletului de acces în avans, locurile fiind limitate.

Cum intri în festival

  • Pentru a-și asigura un acces rapid, cu minime proceduri, doritorii pot deja să își preschimbe biletele în brățară de acces în punctele deschise în București (AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City), sau în Cluj-Napoca (Iulius Mall). Aceste puncte vor rămâne deschise până în prima zi de festival, iar ulterior procedura va putea fi efectuată doar la intrarea în festival.

Cum plătești în festival

  • Experiența de la Castelul Banffy va fi 100% fără numerar. Alimentarea brățării primite se poate face online, în contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card.

Ce poți să aduci cu tine

  • Organizatorii au pregătit, inclusiv în camping, tot ce e necesar pentru ca grijile zilnice să fie minime. Publicul are acces la supermarket, la zona de restaurante care include o ofertă generoasă sau zona de grill pentru cei care vor să gătească. Cei care vor să vină cu provizii de acasă o pot face doar dacă sunt cazați în camping. Acolo accesul cu apă, mâncare și conserve este permis atât timp cât nu sunt ambalate în recipiente de sticlă. Aparate foto și video, laptopuri, medicamente cu prescripție (maximum 3 fără prescripție), steaguri & selfie sticks, apă în bidoane de plastic sigilate sunt acceptate în festival și camping.

Lista de restricții

  • Nu pot fi aduse în nicio zonă droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, obiecte care conțin sticlă, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitare, mobilier de grădină, sisteme audio sau drone.

Toate informațiile se regăsesc și pe site-ul oficial al festivalului, iar pentru nelămuriri pe orice temă organizatorii au pus la dispoziție o pagină de FAQ. Ultimele bilete sunt încă disponibile, fără a exista însă posibilitatea de cazare în camping, toate opțiunile fiind epuizate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cosmin Pătroiu, director general TeraSteel: „Construcțiile viitorului vor fi sustenabile și eficiente energetic”

Articolul următor
Locurile misterioase şi tradiţiile uneia dintre cele mai exotice ţări din îndepărtata Asie pot fi descoperite, până duminică, la Iulius Mall Cluj (IMC).

Expoziție de modă indiană în Iulius Mall

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share