Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

STK vrea 1,5 milioane € de la investitorii de pe bursă

STK Emergent urmează să emită 121.950 unități noi de fond, la 62 lei / titlu.
Cel mai ambițios proiect al grupului STK este Green Square, de 31 de milioane de euro

Compania clujeană STK Emergent și-a propus să obțină 7,5 milioane de lei din noua sa emisiune de unități de fond de la Bursa de Valori București.

STK Emergent urmează să emită 121.950 unități noi de fond, la 62 lei / titlu. Perioada de exercitare a dreptului de preferință va fi 13-22 iulie. Unitățile de fond rămase nesubscrise vor fi oferite la același preț investitorilor care au achiziționat unități în perioada de subscriere, perioada fiind 25-29 iulie.

Companiile STK Properties și Emergent Real Estate vizează un proiect mixt de 31 milioane de euro în cartierul clujean Bună Ziua, denumit Green Square. Partea rezidențială va putea fi recepționată din 2026 încolo, conform deciziei municipalității, după definitivarea a noi lucrări de infrastructură rutieră publică.

Și-au creat propriul vehicul imobiliar

STK Properties, vehicul investițional axat pe dezvoltarea de proiecte imobiliare în Cluj, a intrat pe Piața AeRO a Bursei de Valori București. Compania a fost înființată de fondul de investiții STK Emergent. Listarea a avut loc după ce aceasta a atras de la investitorii din piața de capital 3,5 milioane de lei. Capitalizarea anticipată a companiei era de 21 de milioane de lei.

Green Square presupune un complex mixt, cu 236 de locuințe, mall pe 15.000 mp, 636 de locuri de parcare, restaurante, sală de sport, creșă, parc pe 5.000 mp. Proiectul a fost blocat timp de șase ani de către municipalitate, contextul fiind modernizarea arterei principale din cartier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ACI DIAGNOSTIC CENTER S.R.L. anunță finalizarea proiectului cu nr. RUE 14260

Articolul următor
Acordul provizoriu DSA a fost adoptat cu 539 de voturi pentru, 54 împotrivă și 30 de abțineri, iar DMA, cu 588 voturi pentru, 11 voturi împotrivă și 31 abțineri.

Parlamentul European a adoptat un pachet legislativ privind serviciile digitale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share