Rețeaua ING Hubs are birou nou la Cluj

Compania ING Hubs România și-a schimbat denumirea din ING Tech, iar după sediul central din București, a dat în funcțiune și un birou la Cluj.

Inaugurarea noului birou de la Cluj a fost marcată printr-un eveniment informal | Foto: ING Hubs

Divizia de software a grupului olandez a activat noul său birou din România, amplasat la Cluj-Napoca.

Compania ING Hubs România și-a schimbat denumirea din ING Tech, iar după sediul central din București a dat în funcțiune și un birou la Cluj. Strategia este în ton cu extinderea portofoliului de servicii tehnice al diviziei. Inaugurarea a fost marcată printr-un eveniment organizat la Clubul Zazen – Verde Urban.

“Serviciile tehnice vor rămâne nucleul afacerii, cu 1.100 de colegi dintre cei 1.400 activi în dezvoltarea de software, managementul datelor, core banking. Specialiștii din alte trei domenii adaugă expertiză în materie de risc nefinanciar și conformitate, audit și operațiuni de retail”, a declarat directorul general al ING Hubs România, Marian Ion.

ING Hubs vizează recrutarea de specialiști în Business Banking (Front-end developers, Product owners), Data Management (ETL Engineers), Touchpoint (Java developers). Compania are un portofoliu de 150 de servicii în dezvoltare software, managementul datelor, risc și conformitate nefinanciară, audit și operațiuni de retail pentru 24 de unități ING din întreaga lume.

ING Group este o instituție financiară internațională de origine olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia. Este prima instituție financiară internațională care a deschis o sucursală în România după 1989.

S-a lansat în 1994, ca bancă de nișă, de Corporate și Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-o bancă universală, cu diviziile Wholesale Banking, Mid Corporate, Retail Banking. Grupul ING a fost creat în 1991, prin fuziunea dintre Nationale-Nederlanden și NMB Postbank Group.

Exit mobile version