Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Arena își va schimba sistemul de parcaj subteran cu 1 milion de lei

Consiliul Județean Cluj a inițiat o procedură de achiziție publică ce vizează cumpărarea și montarea unui nou sistem de administrare a parcării subterane din cadrul Cluj Arena.
Parcarea de la Cluj Arena va beneficia de sistem de citire automată a numerelor de înmatriculare | Foto: Women Rally

Parcarea subterană a celui mai mare stadion al Clujului va beneficia de un nou sistem de parcaj care va putea citi automat numerele de înmatriculare.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a inițiat o procedură de achiziție publică ce vizează cumpărarea și montarea unui nou sistem de administrare a parcării subterane din cadrul Cluj Arena.

Cu o valoare estimată de 980.000 de lei, noul sistem integrat de parcare va beneficia de o tehnologie care va permite citirea automată a numerelor de înmatriculare. Acesta va elibera de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. Plățile vor putea fi efectuate inclusiv prin card fără contact sau telefon cu NFC.

„Noul sistem de parcare va fi unul ultramodern și va rezolva definitiv problemele pe care unii dintre utilizatori le întâmpinau în momentul efectuării plății la automatele existente.

De la construirea noului stadion, din 2011, actualul sistem a funcționat continuu, fără întreruperi, motiv pentru care acesta a ajuns la un grad ridicat de uzură fizică. Din cauza vechimii, acesta nu a mai putut fi actualizat cu noile tehnologii de plată existente acum pe piață”, a motivat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Societatea de administrare a falimentat

Operatorii economici interesați de obținerea acestui contract de achiziție își vor depune ofertele până în 15 iulie, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Parcarea subterană a Cluj Arena totalizează 303 locuri.

Edificarea stadionului de 30.500 de locuri de pe locația vechiului “Ion Moina” s-a făcut cu o investiție inițială de 45 de milioane de euro, finanțată cu fonduri de la județ și de la stat. Societatea de administrare a intrat în faliment, după 10 ani în care a mers pe pierdere, gestionarea stadionului fiind preluată apoi de CJ Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Platformă de depozitare a gunoiului de grajd, inaugurată la Șemlac - Arad

Articolul următor
Dealerul Autoklass Sibiu, distribuitor al mărcii Mercedes-Benz, a făcut o donație către ATS care s-a transformat în mijloc de promovare a proiectului.

Rulota Autoklass donată Via Transilvanica s-a transformat în showroom mobil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share