Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Omer Susli preia integral Bistrița Retail Park

Omer Susli, proprietarul magazinelor de decorațiuni interioare Homelux și cel care a vândut rețeaua Praktiker către Kingfisher, a preluat integral BRP, conform Bistrița Business.
Investitorul turc a preluat integral frâiele galeriilor comerciale din Bistrița| Foto: Forbes

Ionuț Dumitrescu, cel care a dezvoltat inițial galeria comercială, va ceda afacerea Bistrița Retail Park (BRP) partenerului său turc.

Omer Susli, proprietarul magazinelor de decorațiuni interioare Homelux și cel care a vândut rețeaua Praktiker către Kingfisher, a preluat integral BRP, conform Bistrița Business. Complexul a fost inaugurat în 2018, în urma unei investiții de 9,5 milioane euro.

La câteva luni de la deschidere, Susli a cumpărat jumătate din compania care operează BRP. Galeria comercială de 7.850 mp, include branduri precum Carrefour Market, Lems, Happy Cinema, Decathlon, Jysk.

BRP are în derulare un credit de investiție obținut de la Banca Transilvania, care și-a dat acordul pentru vânzare. După ce Susli a vândut rețeaua de magazine de bricolaj Praktiker către Kingfisher, cumpărătorii au anunțat că închid unitățile din Focșani, Bacău și Ploiești.

Magazinele din Focșani și Ploiești au fost redeschise de Susli sub un nou brand de bricolaj denumit Homelux și a ajuns la patru unități. Alături de Dumitrescu, Susli deține clădirea de birouri One Victoriei Center din București, aflată în proces de vânzare către grupul ungar Indotek.

Investitorul turc este implicat și în diferite alte afaceri: producătorul de fibre textile Romtextil, firma specializată în comerțul cu ridicata al materialelor de construcții Search Chemicals, fabrica de cretă măcinată și transport rutier Tempo Invest, agenția de turism Travel Tips. Susli a fost președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Dealerul Autoklass Sibiu, distribuitor al mărcii Mercedes-Benz, a făcut o donație către ATS care s-a transformat în mijloc de promovare a proiectului.

Rulota Autoklass donată Via Transilvanica s-a transformat în showroom mobil

Articolul următor

16 centre pentru strângerea deșeurilor în județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share