Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Preambul la Untold. Neversea a adunat 260.000 de participanți

Festivalul de la malul mării organizat de inițiatorii Untold Cluj a stabilit un record de public, de la prima sa ediție.
Organizatorii celor două festivaluri mizează pe recorduri de public în acest an | Foto: Neversea

Festivalul de muzică de la malul Mării Negre organizat de inițiatorii Untold Cluj a stabilit un record de asistență în acest an.

A patra ediție a Neversea a adunat 260.000 de participanți, care s-au bucurat în cele patru zile de festival de 150 de artiști naționali și internaționali. 2022 stabilește un record, cu cel mai mare număr de participanți la Neversea.

Ultima zi a festivalului de la Constanța a grupat 63.000 de oameni. Protagoniști pe scena principală au fost artiștii Dimitri Vegas & Like Mike, Tujamo, Tyga, Timmy Trumpet, Delia, Nervo, Alexandra Stan, One True Singer.

Printre cei care au mai concertat la Neversea s-au numărat Alesso, KSHMR, Don Diablo, Black Eyed Peas. Fanii au avut parte de activități interactive: sporturi pe apă și un hub de beauty Designers’ Nest, unde au fost prezenți designeri români, artiști de machiaj și coafură.

Festivalul de la malul mării organizat de inițiatorii Untold Cluj a stabilit un record de public, de la prima sa ediție.

Infuzie de zeci de milioane de euro pentru Cluj și Constanța

Festivalul Untold 2022 va avea loc, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Printre artiștii confirmați: David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx, Woodnote.

Organizatorii mizează pe 400.000 de participanți la Untold. Încasările medii cu ocazia acestor festivaluri se ridicau, înainte de pandemie, la 20 de milioane de euro pentru județul Constanța și la 35 de milioane pentru Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Coindu își extinde afacerile în Zona Liberă Curtici-Arad

Articolul următor

Aeroportul Internațional Timișoara derulează investiții de zeci de milioane de euro. Traficul charter și cel cargo au explodat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share