Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările la Grădina Măgura încep în toamnă

Debutul execuției proiectului la Centrul Multifuncțional Măgura (CMM), din orașul sălăjean Șimleu Silvaniei, este programat în această toamnă.
Viitorul centru cultural de pe Dealul Măgura e estimat la 5 milioane de euro

Debutul execuției proiectului la Centrul Multifuncțional Măgura (CMM), din orașul sălăjean Șimleu Silvaniei, este programat în această toamnă.

Edilul Cristian Lazăr a prezentat stadiul CMM. “Sper ca în scurt timp să putem realiza acest obiectiv, în valoare de 5 milioane de euro, bani europeni. Suntem în grafic cu elaborarea proiectului tehnic, chiar înainte de termen. Urmează, în luna septembrie, execuția lucrărilor”, susține Lazăr.

El anunța, în ianuarie, că a semnat contractul pentru viitorul centru cultural recreativ, prezentând atunci și imagini cu proiectul de pe deal. Atunci investiția în CMM era estimată la 18 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, cu proiectare și execuție.

 

Termenul pentru proiectare este șase luni, iar cel pentru execuție, de doi ani. „Vom avea un parc nou, iar Grădina Măgura va fi modernizată prin valorificarea spațiului de la fosta maternitate, de pe str. Stephanus Martonfi nr. 2”, spunea Lazăr.

CMM, proiect cu grădină, teren de minigolf și amfiteatru, se va concretiza în zona fostului Spital de Boli Infecțioase. În urma unui concurs de proiecte, administrația locală a obținut fondurile necesare pentru realizarea complexului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Traseul de biciclete Călățele – Sâncraiu se va conecta, în curând, cu secțiunea Sâncraiu – Huedin, rezultând o rută continuă de 7 km.

Se întregește traseul velo Huedin – Călățele. Conectare între cele două piste

Articolul următor
Dezvoltatorul Tusco Imobiliare Cluj-Napoca (TICN) a primit avizul de oportunitate de la județ pentru a ridica un ansamblu de locuințe individuale în comuna Feleacu.

Cartier de case pe 1,7 ha pe Dealul Feleacului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share